200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 571 Q&As
  • Last Updated
  • May 19,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Top Cisco 200-125 practice exam Choices

Its quite difficult to choose a suitable Cisco Cisco 200-125 exam dump. Examcollection is really a primary source for the Cisco certification exam. All the 200-125 research materials will probably be presented within 2 forms, Pdf along with test engine. You can download as well as print the particular 200-125 Pdf files and discover them at any time. The Cisco certification examination engine creates anyone a actual atmosphere in the Cisco actual examination. The answers towards the Cisco Cisco exam questions are verified through our Cisco Cisco certification authorities. If you find any questions, please get in touch with us timely.

2016 Sep 200-125 exam answers

Q31. - (Topic 9) 

Which technology can enable multiple VLANs to communicate with one another? 

A. inter-VLAN routing using a Layer 3 switch 

B. inter-VLAN routing using a Layer 2 switch 

C. intra-VLAN routing using router on a stick 

D. intra-VLAN routing using a Layer 3 switch 

Answer: A 


Q32. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 


A junior network administrator was given the task of configuring port security on SwitchA to allow only PC_A to access the switched network through port fa0/1. If any other device is detected, the port is to drop frames from this device. The administrator configured the interface and tested it with successful pings from PC_A to RouterA, and then observes the output from these two show commands. 

Which two of these changes are necessary for SwitchA to meet the requirements? (Choose two.) 

A. Port security needs to be globally enabled. 

B. Port security needs to be enabled on the interface. 

C. Port security needs to be configured to shut down the interface in the event of a violation. 

D. Port security needs to be configured to allow only one learned MAC address. 

E. Port security interface counters need to be cleared before using the show command. 

F. The port security configuration needs to be saved to NVRAM before it can become active. 

Answer: B,D 


Q33. - (Topic 3) 

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.) 

A. one-to-many communication model 

B. one-to-nearest communication model 

C. any-to-many communication model D. a unique IPv6 address for each device in the group 

E. the same address for multiple devices in the group 

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device 

Answer: B,E,F 


Q34. - (Topic 5) 

What command instructs the device to timestamp Syslog debug messages in milliseconds? 

A. service timestamps log datetime localtime 

B. service timestamps debug datetime msec 

C. service timestamps debug datetime localtime 

D. service timestamps log datetime msec 

Answer: B 


Q35. - (Topic 9) 

Which protocol advertises a virtual IP address to facilitate transparent failover of a Cisco routing device? 

A. FHRP 

B. DHCP 

C. RSMLT 

D. ESRP 

Answer: A 


200-125 practice question

Replace 200-125 question:

Q36. - (Topic 4) 

A router receives information about network 192.168.10.0/24 from multiple sources. What will the router consider the most reliable information about the path to that network? 

A. a directly connected interface with an address of 192.168.10.254/24 

B. a static route to network 192.168.10.0/24 

C. a RIP update for network 192.168.10.0/24 

D. an OSPF update for network 192.168.0.0/16 

E. a default route with a next hop address of 192.168.10.1 

F. a static route to network 192.168.10.0/24 with a local serial interface configured as the next hop 

Answer: A 


Q37. - (Topic 9) 

What are two requirements for an HSRP group? (Choose two.) 

A. exactly one active router 

B. one or more standby routers 

C. one or more backup virtual routers 

D. exactly one standby active router 

E. exactly one backup virtual router 

Answer: A,B 


Q38. - (Topic 3) 

What are three approaches that are used when migrating from an IPv4 addressing scheme to an IPv6 scheme. (Choose three.) 

A. enable dual-stack routing 

B. configure IPv6 directly 

C. configure IPv4 tunnels between IPv6 islands 

D. use proxying and translation to translate IPv6 packets into IPv4 packets 

E. statically map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

F. use DHCPv6 to map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

Answer: A,C,D 


Q39. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is valid? 

A. 2001:0db8:0000:130F:0000:0000:08GC:140B 

B. 2001:0db8:0:130H::87C:140B 

C. 2031::130F::9C0:876A:130B 

D. 2031:0:130F::9C0:876A:130B 

Answer: D 


Q40. - (Topic 4) 

Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: C,D 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125