200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 655 Q&As
  • Last Updated
  • August 14,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

[Actual] 200-125 Cisco practice 111-120 (Sep 2016)

Exam Code: 200-125 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-125 Exam.

2016 Sep 200-125 exam answers

Q111. - (Topic 4) 

What are two benefits of using a single OSPF area network design? (Choose two.) 

A. It is less CPU intensive for routers in the single area. 

B. It reduces the types of LSAs that are generated. 

C. It removes the need for virtual links. 

D. It increases LSA response times. 

E. It reduces the number of required OSPF neighbor adjacencies. 

Answer: B,C 


Q112. - (Topic 4) 

What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 

network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf 

network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 


Q113. - (Topic 2) 

Which three of these statements regarding 802.1Q trunking are correct? (Choose three.) 

A. 802.1Q native VLAN frames are untagged by default. 

B. 802.1Q trunking ports can also be secure ports. 

C. 802.1Q trunks can use 10 Mb/s Ethernet interfaces. 

D. 802.1Q trunks require full-duplex, point-to-point connectivity. 

E. 802.1Q trunks should have native VLANs that are the same at both ends. 

Answer: A,C,E 


Q114. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Host A pings interface S0/0 on router 3. What is the TTL value for that ping? 

A. 252 

B. 253 

C. 254 

D. 255 

Answer: B 


Q115. - (Topic 4) 

Users on the 172.17.22.0 network cannot reach the server located on the 172.31.5.0 network. The network administrator connected to router Coffee via the console port, issued the show ip route command, and was able to ping the server. 


Based on the output of the show ip route command and the topology shown in the graphic, what is the cause of the failure? 

A. The network has not fully converged. 

B. IP routing is not enabled. 

C. A static route is configured incorrectly. 

D. The FastEthernet interface on Coffee is disabled. 

E. The neighbor relationship table is not correctly updated. 

F. The routing table on Coffee has not updated . 

Answer: C 


200-125 real exam

Regenerate 200-125 download:

Q116. - (Topic 9) 

Which command can you enter to view the ports that are assigned to VLAN 20? 

A. Switch#show vlan id 20 

B. Switch#show ip interface brief 

C. Switch#show interface vlan 20 

D. Switch#show ip interface vlan 20 

Answer: A 


Q117. - (Topic 5) 

In a GLBP network, who is responsible for the ARP request? 

A. AVF 

B. AVG 

C. Active Router 

D. Standby Router 

Answer: B 


Q118. - (Topic 9) 

Which two statements about late collisions are true? (Choose two.) 

A. They may indicate a duplex mismatch. 

B. By definition, they occur after the 512th bit of the frame has been transmitted. 

C. They indicate received frames that did not pass the FCS match. 

D. They are frames that exceed 1518 bytes. 

E. They occur when CRC errors and interference occur on the cable. 

Answer: A,B 


Q119. - (Topic 4) 

What OSPF command, when configured, will include all interfaces into area 0? 

A. network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 

B. network 0.0.0.0 0.0.0.0 area 0 

C. network 255.255.255.255 0.0.0.0 area 0 

D. network all-interfaces area 0 

Answer: A 


Q120. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is the equivalent of the IPv4 interface loopback address 127.0.0.1? 

A. ::1 

B. :: 

C. 2000::/3 

D. 0::/10 

Answer: A 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125