200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 571 Q&As
  • Last Updated
  • May 19,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

200-125 resource(241 to 249) for IT examinee: Sep 2016 Edition

It is more faster and easier to pass the Cisco 200-125 exam by using Vivid Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Most recent 200-125 Exam and find the same core area 200-125 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 200-125 exam question

Q241. - (Topic 7) 

Which router IOS commands can be used to troubleshoot LAN connectivity problems? (Choose three.) 

A. ping 

B. tracert 

C. ipconfig 

D. show ip route 

E. winipcfg 

F. show interfaces 

Answer: A,D,F 


Q242. - (Topic 4) 

Which command encrypts all plaintext passwords? 

A. Router# service password-encryption 

B. Router(config)# password-encryption 

C. Router(config)# service password-encryption 

D. Router# password-encryption 

Answer: C 


Q243. - (Topic 7) 

What are three reasons to collect Netflow data on a company network? (Choose three.) 

A. To identify applications causing congestion. 

B. To authorize user network access. 

C. To report and alert link up / down instances. 

D. To diagnose slow network performance, bandwidth hogs, and bandwidth utilization. 

E. To detect suboptimal routing in the network. 

F. To confirm the appropriate amount of bandwidth that has been allocated to each Class of Service. 

Answer: A,D,F 


Q244. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Which WAN protocol is being used? 

A. ATM 

B. HDLC 

C. Frame Relay 

D. PPP 

Answer: C 


200-125 download

Improve 200-125 pdf exam:

Q245. - (Topic 7) 

In which circumstance are multiple copies of the same unicast frame likely to be transmitted in a switched LAN? 

A. during high traffic periods 

B. after broken links are re-established 

C. when upper-layer protocols require high reliability 

D. in an improperly implemented redundant topology 

E. when a dual ring topology is in use 

Answer: D 


Q246. - (Topic 9) 

Which three statements about IPv6 prefixes are true? (Choose three.) 

A. FF00:/8 is used for IPv6 multicast. 

B. FE80::/10 is used for link-local unicast. 

C. FC00::/7 is used in private networks. 

D. 2001::1/127 is used for loopback addresses. 

E. FE80::/8 is used for link-local unicast. 

F. FEC0::/10 is used for IPv6 broadcast. 

Answer: A,B,C 


Q247. - (Topic 5) 

Which three statements about HSRP operation are true? (Choose three.) 

A. The virtual IP address and virtual MA+K44C address are active on the HSRP Master router. 

B. The HSRP default timers are a 3 second hello interval and a 10 second dead interval. 

C. HSRP supports only clear-text authentication. 

D. The HSRP virtual IP address must be on a different subnet than the routers' interfaces on the same LAN. 

E. The HSRP virtual IP address must be the same as one of the router's interface addresses on the LAN. 

F. HSRP supports up to 255 groups per interface, enabling an administrative form of load balancing. 

Answer: A,B,F 


Q248. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 


What is the cause of the Syslog output messages? 

A. The EIGRP neighbor on Fa0/1 went down due to a failed link. 

B. The EIGRP neighbor connected to Fa0/1 is participating in a different EIGRP process, causing the adjacency to go down. 

C. A shut command was executed on interface Fa0/1, causing the EIGRP adjacency to go down. 

D. Interface Fa0/1 has become error disabled, causing the EIGRP adjacency to go down. 

Answer: C 


Q249. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Which statement is true? 

A. The Fa0/11 role confirms that SwitchA is the root bridge for VLAN 20. 

B. VLAN 20 is running the Per VLAN Spanning Tree Protocol. 

C. The MAC address of the root bridge is 0017.596d.1580. 

D. SwitchA is not the root bridge, because not all of the interface roles are designated. 

Answer: D 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125