200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 571 Q&As
  • Last Updated
  • May 19,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Top Far out 200-125 exams Reviews!

It is more faster and easier to pass the Cisco 200-125 exam by using Certified Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Renew 200-125 Exam and find the same core area 200-125 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 200-125 brain dumps

Q191. - (Topic 9) 

Which two statements about the tunnel mode ipv6ip command are true? (Choose two.) 

A. It enables the transmission of IPv6 packets within the configured tunnel. 

B. It specifies IPv4 as the encapsulation protocol. 

C. It specifies IPv6 as the encapsulation protocol. 

D. It specifies IPv6 as the transport protocol. 

E. It specifies that the tunnel is a Teredo tunnel. 

Answer: A,B 


Q192. - (Topic 4) 

Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used? 

A. hop count 

B. administrative distance 

C. link bandwidth 

D. link delay 

E. link cost 

Answer: B 


Q193. - (Topic 5) 

Which statement describes the process of dynamically assigning IP addresses by the DHCP server? 

A. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

B. Addresses are permanently assigned so that the hosts uses the same address at all times. 

C. Addresses are assigned for a fixed period of time, at the end of the period, a new request for an address must be made. 

D. Addresses are leased to hosts, which periodically contact the DHCP server to renew the lease. 

Answer: D 


Topic 6, Network Device Security 

234. - (Topic 6) 

Refer to exhibit. 


A network administrator cannot establish a Telnet session with the indicated router. What is the cause of this failure? 

A. A Level 5 password is not set. 

B. An ACL is blocking Telnet access. 

C. The vty password is missing. 

D. The console password is missing. 

Answer: C 


Q194. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 


A new subnet with 60 hosts has been added to the network. Which subnet address should this network use to provide enough usable addresses while wasting the fewest addresses? 

A. 192.168.1.56/26 

B. 192.168.1.56/27 

C. 192.168.1.64/26 

D. 192.168.1.64/27 

Answer: C 


Q195. - (Topic 4) 

Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer: D 


200-125 practice exam

Up to date 200-125 answers:

Q196. - (Topic 3) 

Which two are features of IPv6? (Choose two.) 

A. anycast 

B. broadcast 

C. multicast 

D. podcast 

E. allcast 

Answer: A,C 


Q197. - (Topic 5) 

What levels will be trapped if the administrator executes the command 

router(config)# logging trap 4 (Choose four) 

A. Emergency 

B. Notice 

C. Alert 

D. Error 

E. Warning 

Answer: A,C,D,E 


Q198. - (Topic 9) 

Which type of address is the public IP address of a NAT device? 

A. outside global 

B. outside local 

C. inside global 

D. inside local 

E. outside public 

F. inside public 

Answer: C 


Q199. - (Topic 7) 

Which protocol can cause overload on a CPU of a managed device? 

A. Netflow 

B. WCCP 

C. IP SLA 

D. SNMP 

Answer: D 


Q200. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Central Florida Widgets recently installed a new router in their office. Complete the network installation by performing the initial router configurations and configuring R1PV2 routing using the router command line interface (CLI) on the RC. 

Configure the router per the following requirements: 

Name of the router is R2 

Enable. secret password is cisco 

The password to access user EXEC mode using the console is cisco2 

The password to allow telnet access to the router is cisco3 

IPV4 addresses mast be configured as follows: 

Ethernet network 209.165.201.0/27 - router has fourth assignable host address in subnet 

Serial network is 192.0.2.176/28 - router has last assignable host address in the subnet. 

Interfaces should be enabled. 

Router protocol is RIPV2 

Attention: 

In practical examinations, please note the following, the actual information will prevail. 

1. Name or the router is xxx 

2. EnablE. secret password is xxx 

3. Password In access user EXEC mode using the console is xxx 

4. The password to allow telnet access to the router is xxx 

5. IP information 


Answer: Router>enable 

Router#config terminal 

Router(config)#hostname R2 

R2(config)#enable secret Cisco 1 

R2(config)#line console 0 

R2(config-line)#password Cisco 2 

R2(config-line)#exit 

R2(config)#line vty 0 4 

R2(config-line)#password Cisco 3 

R2(config-line)#login 

R2(config-line)#exit 

R2(config)#interface faO/0 

R2(config-if)#ip address 209.165.201.4 255.255.255.224 

R2(config)#interface s0/0/0 

R2(config-if)#ip address 192.0.2.190 255.255.255.240 

R2(config-if)#no shutdown 

R2(config-if)#exit 

R2(config)#router rip 

R2(config-router)#version 2 

R2(config-router)#network 209.165.201.0 

R2(config-router)#network 192.0.2.176 

R2(config-router)#end 

R2#copy run start 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125