200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 571 Q&As
  • Last Updated
  • April 17,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Top Verified 200-125 training tools Tips!

Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Far out Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2016 Oct 200-125 practice

Q141. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


A network technician is asked to design a small network with redundancy. The exhibit represents this design, with all hosts configured in the same VLAN. What conclusions can be made about this design? 

A. This design will function as intended. 

B. Spanning-tree will need to be used. 

C. The router will not accept the addressing scheme. 

D. The connection between switches should be a trunk. 

E. The router interfaces must be encapsulated with the 802.1Q protocol. 

Answer: C 


Q142. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? 

A. Switch3, port fa0/1 

B. Switch3, port fa0/12 

C. Switch4, port fa0/11 

D. Switch4, port fa0/2 

E. Switch3, port Gi0/1 

F. Switch3, port Gi0/2 

Answer: C 


Q143. - (Topic 5) 

What SNMP message alerts the manager to a condition on the network? 

A. response 

B. get 

C. trap 

D. capture 

Answer: C 


Q144. - (Topic 2) 

Which two link protocols are used to carry multiple VLANs over a single link? (Choose two.) 

A. VTP 

B. 802.1q 

C. IGP 

D. ISL 

E. 802.3u 

Answer: B,D 


Q145. - (Topic 5) 

Which two statements about static NAT translations are true? (Choose two.) 

A. They allow connections to be initiated from the outside. 

B. They require no inside or outside interface markings because addresses are statically defined. 

C. They are always present in the NAT table. 

D. They can be configured with access lists, to allow two or more connections to be initiated from the outside. 

Answer: A,C 


200-125 practice exam

Most recent 200-125 exam question:

Q146. - (Topic 1) 

Host 1 is trying to communicate with Host 2. The e0 interface on Router C is down. 


Which of the following are true? (Choose two.) 

A. Router C will use ICMP to inform Host 1 that Host 2 cannot be reached. 

B. Router C will use ICMP to inform Router B that Host 2 cannot be reached. 

C. Router C will use ICMP to inform Host 1, Router A, and Router B that Host 2 cannot be reached. 

D. Router C will send a Destination Unreachable message type. 

E. Router C will send a Router Selection message type. 

F. Router C will send a Source Quench message type. 

Answer: A,D 


Q147. - (Topic 9) 

Which two commands can you enter to verify that a configured NetFlow data export is operational? (Choose two.) 

A. show ip flow export 

B. show ip cache flow 

C. ip flow ingress 

D. ip flow egress 

E. interface ethernet 0/0 

F. ip flow-export destination 

Answer: A,B 


Q148. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


The speed of all serial links is E1 and the speed of all Ethernet links is 100 Mb/s. A static route will be established on the Manchester router to direct traffic toward the Internet over the most direct path available. What configuration on the Manchester router will establish a route toward the Internet for traffic that originates from workstations on the Manchester LAN? 

A. ip route 0.0.0.0 255.255.255.0 172.16.100.2 

B. ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 128.107.1.1 

C. ip route 0.0.0.0 255.255.255.252 128.107.1.1 

D. ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.100.1 

E. ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.100.2 

F. ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 172.16.100.2 

Answer: E 


Q149. - (Topic 4) 

Refer to the graphic. 


A static route to the 10.5.6.0/24 network is to be configured on the HFD router. Which commands will accomplish this? (Choose two.) 

A. HFD(config)# ip route 10.5.6.0 0.0.0.255 fa0/0 

B. HFD(config)# ip route 10.5.6.0 0.0.0.255 10.5.4.6 

C. HFD(config)# ip route 10.5.6.0 255.255.255.0 fa0/0 

D. HFD(config)# ip route 10.5.6.0 255.255.255.0 10.5.4.6 

E. HFD(config)# ip route 10.5.4.6 0.0.0.255 10.5.6.0 

F. HFD(config)# ip route 10.5.4.6 255.255.255.0 10.5.6.0 

Answer: C,D 


Q150. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


HostA cannot ping HostB. Assuming routing is properly configured, what is the cause of this problem? 

A. HostA is not on the same subnet as its default gateway. 

B. The address of SwitchA is a subnet address. 

C. The Fa0/0 interface on RouterA is on a subnet that can't be used. 

D. The serial interfaces of the routers are not on the same subnet. 

E. The Fa0/0 interface on RouterB is using a broadcast address. 

Answer: D 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125