200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 655 Q&As
  • Last Updated
  • August 14,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Top Renewal 200-125 download Reviews!

Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Regenerate Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2016 Oct 200-125 free practice test

Q11. - (Topic 3) 

What are three approaches that are used when migrating from an IPv4 addressing scheme to an IPv6 scheme. (Choose three.) 

A. enable dual-stack routing 

B. configure IPv6 directly 

C. configure IPv4 tunnels between IPv6 islands 

D. use proxying and translation to translate IPv6 packets into IPv4 packets 

E. statically map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

F. use DHCPv6 to map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

Answer: A,C,D 


Q12. - (Topic 3) 

You have been asked to come up with a subnet mask that will allow all three web servers to be on the same network while providing the maximum number of subnets. Which network address and subnet mask meet this requirement? 

A. 192.168.252.0 255.255.255.252 

B. 192.168.252.8 255.255.255.248 

C. 192.168.252.8 255.255.255.252 

D. 192.168.252.16 255.255.255.240 

E. 192.168.252.16 255.255.255.252 

Answer: B 


Q13. - (Topic 1) 

A receiving host computes the checksum on a frame and determines that the frame is damaged. The frame is then discarded. At which OSI layer did this happen? 

A. session 

B. transport 

C. network 

D. data link 

E. physical 

Answer: D 


Q14. - (Topic 3) 

How is an EUI-64 format interface ID created from a 48-bit MAC address? 

A. by appending 0xFF to the MAC address 

B. by prefixing the MAC address with 0xFFEE 

C. by prefixing the MAC address with 0xFF and appending 0xFF to it 

D. by inserting 0xFFFE between the upper three bytes and the lower three bytes of the MAC address 

E. by prefixing the MAC address with 0xF and inserting 0xF after each of its first three bytes 

Answer: D 


Q15. - (Topic 9) 

Which protocol is the Cisco proprietary implementation of FHRP? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. GLBP 

D. CARP 

Answer: A 


200-125 dumps

Abreast of the times 200-125 practice exam:

Q16. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Switch port FastEthernet 0/24 on ALSwitch1 will be used to create an IEEE 802.1Q-compliant trunk to another switch. Based on the output shown, what is the reason the trunk does not form, even though the proper cabling has been attached? 

A. VLANs have not been created yet. 

B. An IP address must be configured for the port. 

C. The port is currently configured for access mode. 

D. The correct encapsulation type has not been configured. 

E. The “no shutdown” command has not been entered for the port. 

Answer: C 


Q17. - (Topic 2) 

Based on the network shown in the graphic 


Which option contains both the potential networking problem and the protocol or setting that should be used to prevent the problem? 

A. routing loops, hold down timers 

B. switching loops, split horizon 

C. routing loops, split horizon 

D. switching loops, VTP 

E. routing loops, STP 

F. switching loops, STP 

Answer: F 


Q18. - (Topic 2) 

Which two of these statements regarding RSTP are correct? (Choose two.) 

A. RSTP cannot operate with PVST+. 

B. RSTP defines new port roles. 

C. RSTP defines no new port states. 

D. RSTP is a proprietary implementation of IEEE 802.1D STP. 

E. RSTP is compatible with the original IEEE 802.1D STP. 

Answer: B,E 


Q19. - (Topic 8) 

Which protocol is an open standard protocol framework that is commonly used in VPNs, to provide secure end-to-end communications? 

A. RSA 

B. L2TP 

C. IPsec 

D. PPTP 

Answer: C 


Q20. - (Topic 9) 

After you configure the Loopback0 interface, which command can you enter to verify the status of the interface and determine whether fast switching is enabled? 

A. Router#show ip interface loopback 0 

B. Router#show run 

C. Router#show interface loopback 0 

D. Router#show ip interface brief 

Answer: A 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125