200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 655 Q&As
  • Last Updated
  • August 14,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

[Approved] 200-125 Cisco vce 31-40 (Oct 2016)

Exam Code: 200-125 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-125 Exam.

2016 Oct 200-125 exam fees

Q31. - (Topic 9) 

Which three statements about link-state routing are true? (Choose three.) 

A. Routes are updated when a change in topology occurs. 

B. Updates are sent to a multicast address by default. 

C. OSPF is a link-state protocol. 

D. Updates are sent to a broadcast address. 

E. RIP is a link-state protocol. 

F. It uses split horizon. 

Answer: A,B,C 


Q32. - (Topic 3) 

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.) 

A. one-to-many communication model 

B. one-to-nearest communication model 

C. any-to-many communication model D. a unique IPv6 address for each device in the group 

E. the same address for multiple devices in the group 

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device 

Answer: B,E,F 


Q33. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


A frame on VLAN 1 on switch S1 is sent to switch S2 where the frame is received on VLAN 2. What causes this behavior? 

A. trunk mode mismatches 

B. allowing only VLAN 2 on the destination 

C. native VLAN mismatches 

D. VLANs that do not correspond to a unique IP subnet 

Answer: C 


Q34. CORRECT TEXT - (Topic 7) 


Answer: On the MGT Router: 

Config t 

Router eigrp 12 

Network 192.168.77.0 


Q35. - (Topic 7) 

What are three factors a network administrator must consider before implementing Netflow 

in the network? (Choose three.) 

A. CPU utilization 

B. where Netflow data will be sent 

C. number of devices exporting Netflow data 

D. port availability 

E. SNMP version 

F. WAN encapsulation 

Answer: A,B,C 


200-125 real exam

Latest 200-125 exam question:

Q36. - (Topic 8) 

What are two characteristics of Frame Relay point-to-point subinterfaces? (Choose two.) 

A. They create split-horizon issues. 

B. They require a unique subnet within a routing domain. 

C. They emulate leased lines. 

D. They are ideal for full-mesh topologies. 

E. They require the use of NBMA options when using OSPF. 

Answer: B,C 


Q37. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


The company uses EIGRP as the routing protocol. What path will packets take from a host on the 192.168.10.192/26 network to a host on the LAN attached to router R1? 

A. The path of the packets will be R3 to R2 to R1. 

B. The path of the packets will be R3 to R1 to R2. 

C. The path of the packets will be both R3 to R2 to R1 AND R3 to R1. 

D. The path of the packets will be R3 to R1. 

Answer: D 


Q38. - (Topic 8) 

What is the purpose of Inverse ARP? 

A. to map a known IP address to a MAC address 

B. to map a known DLCI to a MAC address 

C. to map a known MAC address to an IP address 

D. to map a known DLCI to an IP address 

E. to map a known IP address to a SPID 

F. to map a known SPID to a MAC address 

Answer: D 


Q39. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 


The following commands are executed on interface fa0/1 of 2950Switch. 

2950Switch(config-if)# switchport port-security 

2950Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky 

2950Switch(config-if)# switchport port-security maximum 1 

The Ethernet frame that is shown arrives on interface fa0/1. What two functions will occur when this frame is received by 2950Switch? (Choose two.) 

A. The MAC address table will now have an additional entry of fa0/1 FFFF.FFFF.FFFF. 

B. Only host A will be allowed to transmit frames on fa0/1. 

C. This frame will be discarded when it is received by 2950Switch. 

D. All frames arriving on 2950Switch with a destination of 0000.00aa.aaaa will be forwarded out fa0/1. 

E. Hosts B and C may forward frames out fa0/1 but frames arriving from other switches will not be forwarded out fa0/1. 

F. Only frames from source 0000.00bb.bbbb, the first learned MAC address of 2950Switch, will be forwarded out fa0/1. 

Answer: B,D 


Q40. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Which two statements are true of the interfaces on Switch1? (Choose two.) 

A. Multiple devices are connected directly to FastEthernet0/1. 

B. A hub is connected directly to FastEthernet0/5. 

C. FastEthernet0/1 is connected to a host with multiple network interface cards. 

D. FastEthernet0/5 has statically assigned MAC addresses. 

E. FastEthernet0/1 is configured as a trunk link. 

F. Interface FastEthernet0/2 has been disabled. 

Answer: B,E 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125