200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 744 Q&As
  • Last Updated
  • Oct 17,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.95 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Tips to Pass 200-125 Exam (61 to 70)

We promise that you will certainly also certainly pass the actual exam without just about any difficulties. 100% passing guarantee is not hollow words. However, if you really dont find through the Cisco actual certification exam, no matter what? cause, we provide full money back with the paying fees. No questions asked!

2016 Oct 200-125 free practice test

Q61. - (Topic 9) 

What is the danger of the permit any entry in a NAT access list? 

A. It can lead to overloaded resources on the router. 

B. It can cause too many addresses to be assigned to the same interface. 

C. It can disable the overload command. 

D. It prevents the correct translation of IP addresses on the inside network. 

Answer: A 


Q62. - (Topic 2) 

At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


Q63. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer: C 


Q64. - (Topic 7) 

What are three reasons to collect Netflow data on a company network? (Choose three.) 

A. To identify applications causing congestion. 

B. To authorize user network access. 

C. To report and alert link up / down instances. 

D. To diagnose slow network performance, bandwidth hogs, and bandwidth utilization. 

E. To detect suboptimal routing in the network. 

F. To confirm the appropriate amount of bandwidth that has been allocated to each Class of Service. 

Answer: A,D,F 


Q65. - (Topic 4) 

Which command encrypts all plaintext passwords? 

A. Router# service password-encryption 

B. Router(config)# password-encryption 

C. Router(config)# service password-encryption 

D. Router# password-encryption 

Answer: C 


200-125 sample question

Most up-to-date 200-125 exam guide:

Q66. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Which three statements correctly describe Network Device A? (Choose three.) 

A. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does not require an IP address. 

B. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does require an IP address on a unique IP subnet. 

C. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 2 device for the PCs to communicate with each other. 

D. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 3 device for the PCs to communicate with each other. 

E. With a network wide mask of 255.255.254.0, each interface does not require an IP address. 

Answer: B,D,E 


Q67. - (Topic 6) 

A network administrator is configuring ACLs on a Cisco router, to allow traffic from hosts on networks 192.168.146.0, 192.168.147.0, 192.168.148.0, and 192.168.149.0 only. Which two ACL statements, when combined, would you use to accomplish this task? (Choose two.) 

A. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 0.0.1.255 

B. access-list 10 permit ip 192.168.147.0 0.0.255.255 

C. access-list 10 permit ip 192.168.148.0 0.0.1.255 

D. access-list 10 permit ip 192.168.149.0 0.0.255.255 

E. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 0.0.0.255 

F. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 255.255.255.0 

Answer: A,C 


Q68. - (Topic 3) 

Which of these represents an IPv6 link-local address? 

A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 

B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 

C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 

D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 

Answer: A 


Q69. - (Topic 7) 







What would be the effect of Issuing the command ip access-group 115 in on the s0/0/1 interface? 

. No host could connect to RouterC through s0/0/1. 

A. Telnet and ping would work but routing updates would fail. 

B. FTP, FTP-DATA, echo, and www would work but telnet would fail. 

C. Only traffic from the 10.4.4.0 network would pass through the interface. 

Answer: A 


Topic 8, WAN Technologies 

291. - (Topic 8) 

Users have been complaining that their Frame Relay connection to the corporate site is very slow. The network administrator suspects that the link is overloaded. 


Based on the partial output of the Router# show frame relay pvc command shown in the graphic, which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion? 

A. DLCI = 100 

B. last time PVC status changed 00:25:40 

C. in BECN packets 192 

D. in FECN packets 147 

E. in DE packets 0 

Answer: C 


Q70. - (Topic 8) 

Which command allows you to verify the encapsulation type (CISCO or IETF) for a Frame Relay link? 

A. show frame-relay lmi 

B. show frame-relay map 

C. show frame-relay pvc 

D. show interfaces serial 

Answer: B 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125