200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 655 Q&As
  • Last Updated
  • August 14,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Top Tips Of 200-125 training tools

Exam Code: 200-125 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-125 Exam.

2016 Oct 200-125 exam topics

Q51. - (Topic 6) 

Which Cisco Catalyst feature automatically disables the port in an operational PortFast upon receipt of a BPDU? 

A. BackboneFast 

B. UplinkFast 

C. Root Guard 

D. BPDU Guard 

E. BPDU Filter 

Answer: D 


Q52. DRAG DROP - (Topic 1) 


Answer: 



Q53. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Switch-1 needs to send data to a host with a MAC address of 00b0.d056.efa4. What will Switch-1 do with this data? 

A. Switch-1 will drop the data because it does not have an entry for that MAC address. 

B. Switch-1 will flood the data out all of its ports except the port from which the data originated. 

C. Switch-1 will send an ARP request out all its ports except the port from which the data originated. 

D. Switch-1 will forward the data to its default gateway. 

Answer: B 


Q54. - (Topic 4) 

What OSPF command, when configured, will include all interfaces into area 0? 

A. network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 

B. network 0.0.0.0 0.0.0.0 area 0 

C. network 255.255.255.255 0.0.0.0 area 0 

D. network all-interfaces area 0 

Answer: A 


Q55. DRAG DROP - (Topic 1) 


Answer: 



200-125 free exam

Most up-to-date 200-125 actual test:

Q56. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 









Why are the pings failing? 

A. The network statement is missing on R5. 

B. The loopback interface is shut down on R5. 

C. The network statement is missing on R1. 

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect. 

Answer: C 


Q57. - (Topic 1) 

Which of the following statements describe the network shown in the graphic? (Choose two.) 


A. There are two broadcast domains in the network. 

B. There are four broadcast domains in the network. 

C. There are six broadcast domains in the network. 

D. There are four collision domains in the network. 

E. There are five collision domains in the network. 

F. There are seven collision domains in the network. 

Answer: A,F 


Q58. - (Topic 3) 

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.) 

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast. 

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type. 

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address. 

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID. 

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory. 

Answer: B,C 


Q59. - (Topic 4) 

A network administrator is trying to add a new router into an established OSPF network. The networks attached to the new router do not appear in the routing tables of the other OSPF routers. Given the information in the partial configuration shown below, what configuration error is causing this problem? 

Router(config)# router ospf 1 

Router(config-router)# network 10.0.0.0 255.0.0.0 area 0 

A. The process id is configured improperly. 

B. The OSPF area is configured improperly. 

C. The network wildcard mask is configured improperly. 

D. The network number is configured improperly. 

E. The AS is configured improperly. 

F. The network subnet mask is configured improperly. 

Answer: C 


Q60. - (Topic 2) 

Which are valid modes for a switch port used as a VLAN trunk? (Choose three.) 

A. transparent 

B. auto 

C. on 

D. desirable 

E. blocking 

F. forwarding 

Answer: B,C,D 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125