200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 571 Q&As
  • Last Updated
  • April 17,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

[100% Guarantee] 200-125 Cisco exam topics 61-70 (Apr 2017)

As being the This providers are looking foe consumers, that happen to be capable, passing the Cisco 200-125 exam like this can be a excellent achievement for virtually every This expert. Just after passing on this specialist detailed exam, apply for many other Cisco qualification. A result of the recognition from the organization while in the This industry, most companies wish to retain This experts who provide an Cisco. 200-125 exam is perfect for anybody who is interested inside setting up a long term inside web 2 . 0 or system domain in Cisco products. To achieve a professional or pro level inside Cisco work qualification, passing inside 200-125 exam is definitely the past action.

2017 Apr 200-125 exam cost

Q61.  - (Topic 5)

Which IPv6 address is valid?

A. 2001:0db8:0000:130F:0000:0000:08GC:140B

B. 2001:0db8:0:130H::87C:140B 

C. 2031::130F::9C0:876A:130B 

D. 2031:0:130F::9C0:876A:130B

Answer: D

Explanation:

An IPv6 address is represented as eight groups of four hexadecimal digits, each group

representing 16 bits (two octets). The groups are separated by colons (:). An example of an IPv6 address is 2001:0db8:85a3:0000:0000:8a2e:0370:7334. The leading 0’s in a group can be collapsed using ::, but this can only be done once in an IP address.

Topic 6, Infrastructure Security

261.  - (Topic 6)

Which set of commands is recommended to prevent the use of a hub in the access layer?

A. switch(config-if)#switchport mode trunk switch(config-if)#switchport port-security maximum 1

B. switch(config-if)#switchport mode trunk

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1

C. switch(config-if)#switchport mode access switch(config-if)#switchport port-security maximum 1

D. switch(config-if)#switchport mode access switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1

Answer: C

Explanation:

This question is to examine the layer 2 security configuration.

In order to satisfy the requirements of this question, you should perform the following configurations in the interface mode:

First, configure the interface mode as the access mode

Second, enable the port security and set the maximum number of connections to 1.


Q62.  - (Topic 8)

If three devices are plugged into one port on a switch and two devices are plugged into a different port, how many collision domains are on the switch?

A. 2

B. 4

C. 5

D. 6

Answer: C


Q63.  - (Topic 5)

Which IPv6 address is the equivalent of the IPv4 interface loopback address 127.0.0.1?

A. ::1

B. ::

C. 2000::/3

D. 0::/10

Answer: A

Explanation:

In IPv6 the loopback address is written as, ::1

This is a 128bit number, with the first 127 bits being '0' and the 128th bit being '1'. It's just a single address, so could also be written as ::1/128.


Q64.  - (Topic 5)

In a GLBP network, who is responsible for the ARP request?

A. AVF

B. AVG

C. Active Router

D. Standby Router

Answer: B

Explanation:

Members of a GLBP group elect one gateway to be the active virtual gateway (AVG) for that group. Other group members provide backup for the AVG in the event that the AVG becomes unavailable. The AVG assigns a virtual MAC address to each member of the GLBP group. Each gateway assumes responsibility for forwarding packets sent to the virtual MAC address assigned to it by the AVG. These gateways are known as active virtual forwarders (AVFs) for their virtual MAC address.

The AVG is responsible for answering Address Resolution Protocol (ARP) requests for the virtual IP address. Load sharing is achieved by the AVG replying to the ARP requests with different virtual MAC addresses.

Reference: http://www.cisco.com/en/US/docs/ios/12_2t/12_2t15/feature/guide/ft_glbp.html


Q65.  - (Topic 8)

Which address class includes network 191.168.0.1/27?

A. Class C

B. Class B

C. Class D

D. Class A

Answer: B


Renew 200-125 training:

Q66.  - (Topic 8)

Which two statements about late collisions are true? (Choose two.)

A. They may indicate a duplex mismatch.

B. By definition, they occur after the 512th bit of the frame has been transmitted.

C. They indicate received frames that did not pass the FCS match.

D. They are frames that exceed 1518 bytes.

E. They occur when CRC errors and interference occur on the cable.

Answer: A,B


Q67.  - (Topic 3)

What is the default maximum number of equal-cost paths that can be placed into the routing table of a Cisco OSPF router?

A. 2

B. 8

C. 16

D. unlimited

Answer: B

Explanation:

maximum-paths (OSPF)

To control the maximum number of parallel routes that Open Shortest Path First (OSPF) can support, use the maximum-paths command.

Syntax Description

maximum

Maximum number of parallel routes that OSPF can install in a routing table. The range is from 1 to 16 routes.

Command Default

8 paths


Q68.  - (Topic 8)

Which two circumstances can cause collision domain issues on VLAN domain? (Choose two.)

A. duplex mismatches on Ethernet segments in the same VLAN

B. multiple errors on switchport interfaces

C. congestion on the switch inband path

D. a failing NIC in an end device

E. an overloaded shared segment

Answer: A,C 

Explanation: Collision Domains

A collision domain is an area of a single LAN where end stations contend for access to the network because all end stations are connected to a shared physical medium. If two connected devices transmit onto the media at the same time, a collision occurs. When a collision occurs, a JAM signal is sent on the network, indicating that a collision has occurred and that devices should ignore any fragmented data associated with the collision. Both sending devices back off sending their data for a random amount and then try again if the medium is free for transmission. Therefore, collisions effectively delay transmission of

data, lowering the effective throughput available to a device. The more devices that are attached to a collision domain, the greater the chances of collisions; this results in lower bandwidth and performance for each device attached to the collision domain. Bridges and switches terminate the physical signal path of a collision domain, allowing you to segment separate collision domains, breaking them up into multiple smaller pieces to provide more bandwidth per user within the new collision domains formed.


Q69.  - (Topic 8)

Refer to the exhibit.

While troubleshooting a switch, you executed the show interface port-channel 1 etherchannel command and it returned this output. Which information is provided by the Load value?

A. the percentage of use of the link

B. the preference of the link

C. the session count of the link

D. the number source-destination pairs on the link

Answer: D


Q70.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router?

A. 10.1.1.2

B. 10.154.154.1

C. 172.16.5.1

D. 192.168.5.3

Answer: C

Explanation:

The highest IP address of all loopback interfaces will be chosen -> Loopback 0 will be chosen as the router ID.


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125