200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 571 Q&As
  • Last Updated
  • May 19,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

The Secret of 200-125 actual exam

Cause all that matters here is passing the Cisco 200-125 exam. Cause all that you need is a high score of 200-125 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 200-125 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Apr 200-125 test questions

Q151.  - (Topic 7)

Refer to the exhibit.

If the devices produced the given output, what is the cause of the EtherChannel problem?

A. SW1's Fa0/1 interface is administratively shut down.

B. There is an encapsulation mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces.

C. There is an MTU mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces.

D. There is a speed mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces.

Answer: D

Explanation:

You must configure all interfaces in an EtherChannel to operate at the same speeds and duplex modes. Based on the output shown, SW1 is configured to run at 10Mb while SW2 is operating at 100 Mb.


Q152.  - (Topic 7)

Refer to the exhibit.

A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives the results that are shown. What is the problem?

A. The link between Host1 and Switch1 is down.

B. TCP/IP is not functioning on Host1

C. The link between Router1 and Router2 is down.

D. The default gateway on Host1 is incorrect.

E. Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown.

F. The link between Switch1 and Router1 is down.

Answer: C

Explanation:

Host1 tries to communicate with Host2. The message destination host unreachable from Router1 indicates that the problem occurs when the data is forwarded from Host1 to Host2. According to the topology, we can infer that the link between Router1 and Router2 is down.


Q153.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

Assuming that the entire network topology is shown, what is the operational status of the interfaces of R2 as indicated by the command output shown?

A. One interface has a problem.

B. Two interfaces have problems.

C. The interfaces are functioning correctly.

D. The operational status of the interfaces cannot be determined from the output shown.

Answer: C

Explanation:

The output shown shows normal operational status of the router’s interfaces. Serial0/0 is down because it has been disabled using the “shutdown” command.


Q154.  - (Topic 5)

Which three statements about HSRP operation are true? (Choose three.)

A. The virtual IP address and virtual MA+K44C address are active on the HSRP Master router.

B. The HSRP default timers are a 3 second hello interval and a 10 second dead interval.

C. HSRP supports only clear-text authentication.

D. The HSRP virtual IP address must be on a different subnet than the routers' interfaces on the same LAN.

E. The HSRP virtual IP address must be the same as one of the router's interface addresses on the LAN.

F. HSRP supports up to 255 groups per interface, enabling an administrative form of load balancing.

Answer: A,B,F

Explanation:

The virtual MAC address of HSRP version 1 is 0000.0C07.ACxx, where xx is the HSRP group number in hexadecimal based on the respective interface. For example, HSRP group 10 uses the HSRP virtual MAC address of 0000.0C07.AC0A. HSRP version 2 uses a virtual MAC address of 0000.0C9F.FXXX (XXX: HSRP group in hexadecimal).


Q155.  - (Topic 7)

Refer to the exhibit.

Hosts in network 192.168.2.0 are unable to reach hosts in network 192.168.3.0. Based on the output from RouterA, what are two possible reasons for the failure? (Choose two.)

A. The cable that is connected to S0/0 on RouterA is faulty.

B. Interface S0/0 on RouterB is administratively down.

C. Interface S0/0 on RouterA is configured with an incorrect subnet mask.

D. The IP address that is configured on S0/0 of RouterB is not in the correct subnet.

E. Interface S0/0 on RouterA is not receiving a clock signal from the CSU/DSU.

F. The encapsulation that is configured on S0/0 of RouterB does not match the encapsulation that is configured on S0/0 of RouterA.

Answer: E,F

Explanation:

From the output we can see that there is a problem with the Serial 0/0 interface. It is enabled, but the line protocol is down. There could be a result of mismatched encapsulation or the interface not receiving a clock signal from the CSU/DSU.


Improve 200-125 exam:

Q156.  - (Topic 5)

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts?

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times.

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned.

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease.

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement.

Answer: C

Explanation:

DHCP works in a client/server mode and operates like any other client/server relationship. When a PC connects to a DHCP server, the server assigns or leases an IP address to that PC. The PC connects to the network with that leased IP address until the lease expires. The host must contact the DHCP server periodically to extend the lease. This lease mechanism ensures that hosts that move or power off do not hold onto addresses that they do not need. The DHCP server returns these addresses to the address pool and reallocates them as necessary.


Q157.  - (Topic 5)

Which subnet mask would be appropriate for a network address range to be subnetted for up to eight LANs, with each LAN containing 5 to 26 hosts?

A. 0.0.0.240

B. 255.255.255.252

C. 255.255.255.0

D. 255.255.255.224

E. 255.255.255.240

Answer: D

Explanation:

For a class C network, a mask of 255.255.255.224 will allow for up to 8 networks with 32 IP addresses each (30 usable).


Q158.  - (Topic 7)

What are three factors a network administrator must consider before implementing Netflow

in the network? (Choose three.)

A. CPU utilization

B. where Netflow data will be sent

C. number of devices exporting Netflow data

D. port availability

E. SNMP version

F. WAN encapsulation

Answer: A,B,C

Explanation:

NetFlow has a reputation for increasing CPU utilization on your network devices. Cisco's performance testing seems to indicate that newer hardware can accommodate this load pretty well, but you will still want to check it out before you turn on the feature. Some symptoms of high CPU utilization are very large jitter and increased delay. Services running on the device may also be affected.

Another thing to keep in mind is the amount of data you're going to be sending across the network. Depending on how much traffic you have and how you configure it, the traffic can be substantial. For example, you may not want to send NetFlow data from a datacenter switch to a NetFlow collector on the other side of a small WAN circuit. Also bear in mind that the flows from aggregating large numbers of devices can add up.

Reference: http://searchenterprisewan.techtarget.com/tip/How-the-NetFlow-protocol- monitors-your-WAN


Q159.  - (Topic 8)

In which three ways is an IPv6 header simpler than an IPv4 header? (Choose three.)

A. Unlike IPv4 headers, IPv6 headers have a fixed length.

B. IPv6 uses an extension header instead of the IPv4 Fragmentation field.

C. IPv6 headers eliminate the IPv4 Checksum field.

D. IPv6 headers use the Fragment Offset field in place of the IPv4 Fragmentation field.

E. IPv6 headers use a smaller Option field size than IPv4 headers.

F. IPv6 headers use a 4-bit TTL field, and IPv4 headers use an 8-bit TTL field.

Answer: A,B,C


Q160.  - (Topic 7)

In which circumstance are multiple copies of the same unicast frame likely to be transmitted in a switched LAN?

A. during high traffic periods

B. after broken links are re-established

C. when upper-layer protocols require high reliability

D. in an improperly implemented redundant topology

E. when a dual ring topology is in use

Answer: D

Explanation:

If we connect two switches via 2 or more links and do not enable STP on these switches then a loop (which creates multiple copies of the same unicast frame) will occur. It is an example of an improperly implemented redundant topology.


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125