200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 571 Q&As
  • Last Updated
  • April 17,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Accurate 200-125 tutorials Reviews & Tips

Proper study guides for Down to date Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) certified begins with Cisco 200-125 preparation products which designed to deliver the Breathing 200-125 questions by making you pass the 200-125 test at your first time. Try the free 200-125 demo right now.

2017 Apr 200-125 free practice questions

Q141.  - (Topic 5)

Which two are features of IPv6? (Choose two.)

A. anycast

B. broadcast

C. multicast

D. podcast

E. allcast

Answer: A,C

Explanation:

IPv6 addresses are classified by the primary addressing and routing methodologies common in networking: unicast addressing, anycast addressing, and multicast addressing.

✑ A unicast address identifies a single network interface. The Internet Protocol

delivers packets sent to a unicast address to that specific interface.

✑ An anycast address is assigned to a group of interfaces, usually belonging to different nodes. A packet sent to an anycast address is delivered to just one of the member interfaces, typically the nearest host, according to the routing protocol’s definition of distance. Anycast addresses cannot be identified easily, they have the same format as unicast addresses, and differ only by their presence in the network at multiple points. Almost any unicast address can be employed as an anycast address.

✑ A multicast address is also used by multiple hosts, which acquire the multicast address destination by participating in the multicast distribution protocol among the network routers. A packet that is sent to a multicast address is delivered to all interfaces that have joined the corresponding multicast group.


Q142.  - (Topic 8)

Which VTP mode prevents you from making changes to VLANs?

A. server

B. off

C. client

D. transparent

Answer: C


Q143. CORRECT TEXT - (Topic 4)

A corporation wants to add security to its network. The requirements are:

✑ Host B should be able to use a web browser (HTTP) to access the Finance Web Server.

✑ Other types of access from host B to the Finance Web Server should be blocked.

✑ All access from hosts in the Core or local LAN to the Finance Web Server should be blocked.

✑ All hosts in the Core and on local LAN should be able to access the Public Web Server.

You have been tasked to create and apply a numbered access list to a single outbound interface. This access list can contain no more than three statements that meet these requirements.

Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host.

✑ All passwords have been temporarily set to “cisco”.

✑ The Core connection uses an IP address of 198.18.132.65.

✑ The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.201.1

– 192.168.201.254.

✑ host A 192.168.201.1

✑ host B 192.168.201.2

✑ host C 192.168.201.3

✑ host D 192.168.201.4

✑ The Finance Web Server has been assigned an address of 172.22.237.17.

✑ The Public Web Server in the Server LAN has been assigned an address of 172.22.237.18.

Answer: 

Please check the below explanation for all details.

Explanation:

We should create an access-list and apply it to the interface that is connected to the Server LAN because it can filter out traffic from both S2 and Core networks. To see which interface this is, use the “show ip interface brief” command:

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-11-17 at 3.24.34 PM.png From this, we know that the servers are located on the fa0/1 interface, so we will place our numbered access list here in the outbound direction.

Corp1#configure terminal

Our access-list needs to allow host B – 192.168125.2 to the Finance Web Server 172.22.109.17 via HTTP (port 80), so our first line is this:

Corp1(config)#access-list 100 permit tcp host 192.168.125.2 host 172.22.109.17 eq 80

Then, our next two instructions are these:

✑ Other types of access from host B to the Finance Web Server should be blocked.

✑ All access from hosts in the Core or local LAN to the Finance Web Server should be blocked.

This can be accomplished with one command (which we need to do as our ACL needs to be no more than 3 lines long), blocking all other access to the finance web server: Corp1(config)#access-list 100 deny ip any host 172.22.109.17

Our last instruction is to allow all hosts in the Core and on the local LAN access to the Public Web Server (172.22.109.18)

Corp1(config)#access-list 100 permit ip host 172.22.109.18 any Finally, apply this access-list to Fa0/1 interface (outbound direction) Corp1(config)#interface fa0/1

Corp1(config-if)#ip access-group 100 out

Notice: We have to apply the access-list to Fa0/1 interface (not Fa0/0 interface) so that the access-list can filter traffic coming from both the LAN and the Core networks.

To verify, just click on host B to open its web browser. In the address box type

http://172.22.109.17 to check if you are allowed to access Finance Web Server or not. If

your configuration is correct then you can access it.

Click on other hosts (A, C and D) and check to make sure you can’t access Finance Web Server from these hosts. Then, repeat to make sure they can reach the public server at 172.22.109.18. Finally, save the configuration

Corp1(config-if)#end

Corp1#copy running-config startup-config


Q144.  - (Topic 5)

What are three components that comprise the SNMP framework? (Choose three.)

A. MIB

B. agent

C. set

D. AES

E. supervisor

F. manager

Answer: A,B,F

Explanation:

The SNMP framework consists of three parts:

•An SNMP manager — The system used to control and monitor the activities of network devices using SNMP.

•An SNMP agent — The software component within the managed device that maintains the data for the device and reports these data, as needed, to managing systems. Cisco Nexus 1000V supports the agent and MIB. To enable the SNMP agent, you must define the relationship between the manager and the agent.

•A managed information base (MIB) — The collection of managed objects on the SNMP agent.

SNMP is defined in RFCs 3411 to 3418.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/nexus1000/sw/4_0_4_s_v_1_3/s ystem_management/configuration/guide/n1000v_system/n1000v_system_10snmp.html


Q145.  - (Topic 6)

What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.)

A. Administratively shut down the interface.

B. Physically secure the interface.

C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command.

D. Configure a virtual terminal password and login process.

E. Enter an access list and apply it to the virtual terminal interfaces using the access-class command.

Answer: D,E

Explanation:

It is a waste to administratively shut down the interface. Moreover, someone can still access the virtual terminal interfaces via other interfaces ->

We cannot physically secure a virtual interface because it is “virtual” ->.

To apply an access list to a virtual terminal interface we must use the “access-class” command. The “access-group” command is only used to apply an access list to a physical interface -> C is not correct.

The most simple way to secure the virtual terminal interface is to configure a username & password to prevent unauthorized login.


Most recent 200-125 pdf exam:

Q146.  - (Topic 3)

What OSPF command, when configured, will include all interfaces into area 0?

A. network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0

B. network 0.0.0.0 0.0.0.0 area 0

C. network 255.255.255.255 0.0.0.0 area 0

D. network all-interfaces area 0

Answer: A

Explanation:

Example 3-1 displays OSPF with a process ID of 1 and places all interfaces configured with an IP address in area 0. The network command network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 dictates that you do not care (255.255.255.255) what the IP address is, but if an IP address is enabled on any interface, place it in area 0.

Example 3-1 Configuring OSPF in a Single Area

router ospf 1

network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0

Reference: http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=26919&seqNum=3


Q147.  - (Topic 7)

Scenario

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1, R2, and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5.

The EIGRP routing protocol is configured.

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers.

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues.

Study the following output taken on R1: R1# Ping 10.5.5.55 source 10.1.1.1 Type escape sequence to abort.

Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 10.5.5.55, timeout is 2 seconds:

Packet sent with a source address of 10.1.1.1

…….

Success rate is 0 percent (0/5) Why are the pings failing?

A. The network statement is missing on R5.

B. The loopback interface is shut down on R5.

C. The network statement is missing on R1.

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect.

Answer: C

Explanation:

R5 does not have a route to the 10.1.1.1 network, which is the loopback0 IP address of R1. When looking at the EIGRP configuration on R1, we see that the 10.1.1.1 network statement is missing on R1.


Q148.  - (Topic 7)

Scenario

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links.

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices.

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R6 in the Branch3 office. What is causing the problem?

A. There is an area ID mismatch.

B. There is a PPP authentication issue; the username is not configured on R3 and R6.

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch.

D. The R3 router ID is configured on R6.

Answer: D

Explanation:

Using the show running-config command we see that R6 has been incorrectly configured with the same router ID as R3 under the router OSPF process.


Q149.  - (Topic 5)

The network administrator has been asked to give reasons for moving from IPv4 to IPv6. What are two valid reasons for adopting IPv6 over IPv4? (Choose two.)

A. no broadcast

B. change of source address in the IPv6 header

C. change of destination address in the IPv6 header

D. Telnet access does not require a password

E. autoconfiguration

F. NAT

Answer: A,E

Explanation:

IPv6 does not use broadcasts, and autoconfiguration is a feature of IPV6 that allows for hosts to automatically obtain an IPv6 address.


Q150.  - (Topic 8)

Which command can you enter to route all traffic that is destined for 192.168.0.0/20 to a specific interface?

A. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.240.0 GigabitEthernet0/1

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1

C. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1

D. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1

Answer: A


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125