350-080 Guide

350-080 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 350-080
  • Product Name CCIE Data Center Written Exam
  • Questions and Answers
  • 473 Q&As
  • Last Updated
  • January 17,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Why You Need To 350-080 vce file?

Cause all that matters here is passing the Cisco 350-080 exam. Cause all that you need is a high score of 350-080 CCIE Data Center Written Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 350-080 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Jan scribd 350-080:

Q281. Which three functions are performed by the iSCSI login? (Choose three.)

A. Enable a TCP connection for iSCSI use.

B. Negotiate redundant path information between the target and the initiator.

C. Negotiate the session's parameters.

D. Mark the connection as belonging to an iSCSI session.

E. Enable a UDP connection for iSCSI use.

Answer: A,C,D


Q282. What would be the cause for the following fault in UCS Manager?

"ether VIF x / xxx down, reason: ENM source pinning failed"

A. The associated VLANs of a vNIC are not found on an uplink.

B. Overlapping VLAN IDs exist on upstream disjoint networks.

C. The vNIC was not configured for fabric failover.

D. The vNIC is pinned to the wrong fabric.

E. Overlapping VSAN IDs exist on upstream SAN switches.

F. The vHBA was not configured for failover.

Answer: A


Q283. What is the default vPC peer-keepalive timeout on the Cisco Nexus 7000 Series switch?

A. 5 seconds

B. 256 milliseconds

C. 500 milliseconds

D. 1 second

Answer: D


Q284. Refer to the exhibit.

During troubleshooting of Virtual PortChannel (vPC), it is observed that Virtual PortChannel 2 is in a down state. What’s the cause of this issue?

A. Virtual PortChannel is down because LACP is not enabled on the remote switch.

B. Virtual PortChannel is down because of a VLAN mismatch.

C. Virtual PortChannel is down because of an MTU mismatch.

D. Virtual PortChannel is down because of VLAN and MTU mismatch.

Answer: C


Q285. Consistency checks and compatibility checks are performed before a vPC is created. During a compatibility check, one vPC peer conveys configuration information to the other vPC peer to verify that vPC member ports can actually form a port channel. Which option is considered as a Type-2 misconfiguration?

A. port MTU mismatch

B. native VLAN mismatch

C. STP interface settings

D. VLAN mismatch

Answer: D


Up to date actual test 350-080:

Q286. Refer to the exhibit.

When a CNA host connects to the virtual interface of the switch, what will happen?

A. The switch will not initialize because it is in the wrong mode.

B. The host will negotiate using DCBX and connect properly.

C. The host will negotiate using DCBX and will change parameters as required, but a shut/no shut is needed on the interface.

D. The host will not connect. The vFC port number does not match the Ethernet interface.

Answer: A


Q287. Which two statements about QoS options in a Cisco UCS environment are true? (Choose two.)

A. The QoS policy assigns a system class to the outgoing traffic for a vNIC or vHBA.

B. Flow-control policies determine whether the uplink Ethernet ports in a Cisco UCS environment send and receive IEEE 802.3x pause frames when the send buffer for a port fills.

C. If no system class is configured as CoS 0, the Fibre Channel system class is used.

D. The user can configure QoS for these system classes: platinum, gold, silver, best effort, Fibre Channel.

E. When configuring a system class, the type of adapter in a server may limit the maximum MTU supported.

Answer: A,E


Q288. Refer to the exhibit.

 

Which two statements are true? (Choose two)

A. No server ports are configured.

B. Four port channels are configured and they all are up.

C. One port is not configured.

D. No uplink ports are configured.

E. Two appliance ports are configured.

Answer: B,C


Q289. Which four statements about SNMP implementation on the Cisco Nexus 7000 Series switch are true? (Choose four.)

A. Cisco NX-OS supports one instance of the SNMP per virtual device context.

B. By default, Cisco NX-OS uses the default VDC for SNMP.

C. SNMP supports multiple MIB module instances and maps them to logical network entities.

D. SNMP is VRF aware. You can configure SNMP to use a particular VRF to reach the SNMP notification host receiver.

E. Only SNMP version 3 is supported on NX-OS.

F. Cisco NX-OS supports one instance of the SNMP per switch.

G. Each VDC can have multiple SNMP sessions configured in it.

Answer: A,B,C,D


Q290. Which protocol message does the Cisco ACE module use to insert or withdraw all RHI routes?

A. ICMP

B. SCP

C. IPv4

D. SCTP

Answer: B


To know more about the 350-080, click here.

Tagged as : Cisco 350-080 Dumps, Download 350-080 pdf, 350-080 VCE, 350-080 pass4sure, examcollection 350-080