642-732 Guide

642-732 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 642-732
  • Product Name CCNP Wireless - CUWSS
  • Questions and Answers
  • 193 Q&As
  • Last Updated
  • January 17,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Ideas to 642-732 dump

Manufacturing improve around present-day occasions possesses surpass almost all quantities of anticipation. Modern and goods together with large grade associated with technology are classified as the call through the day. Computer software suppliers are causing zero diamond unturned in order to lure the most effective accessible methods to address any technology. Competent manpower is often required by the Technology suppliers to carry frontward these studies together with development. CCNP Wireless - CUWSS about 642-732 qualification audit is one these kinds of audit which unfortunately medical tests any technological learn. Getting done by Cisco, the following qualification happens to be referred to as 642-732 qualification. The benefits this may carry all-around your online business field in the event you focus on Cisco education in is going to be that you?¡¥ll now deal with any self-assurance that staff feature the ability you have to triumph over enterprise is designed, benefit by maximised productiveness together with productivity.

2017 Jan 642-732 cuwss study guide:

Q81. In which two ways does the type of industry vertical change the way you prepare to perform a wireless site survey? (Choose two.) 

A. In most cases the specific industry vertical impact is not unique and information used to prepare for a site survey can be reused from one vertical to another. 

B. The first step in preparing for a site survey for a specific industry vertical is to review the individual industry standards for a WLAN deployment to ensure compliance with all known standards. 

C. Each industry vertical has its own specific challenges that need to be considered prior to completion of the WLAN site survey. 

D. Prior to performing a site survey for a customer, their specific industry vertical has very little impact on site survey process. Only post-survey design is impacted by the industry vertical. 

Answer: B,C 


Q82. Refer to the exhibit. After performing a Layer 1 survey using Cisco Spectrum Expert, which result is indicated by the visual screen? 

A. Normal 802.11b activity 

B. Normal 802.11g activity 

C. Microwave oven interference 

D. Video camera interference 

E. Bluetooth device interference 

Answer:


Q83. An engineer is conducting a passive survey. On what two items will data be collected? (Choose two.) 

A. RF interference 

B. rate shifting data rates 

C. roaming 

D. rouges 

E. encryption 

Answer: A,D 


Q84. An engineer wants to provide coverage between warehouse shelving stocked with bulk metal materials. What antenna would be adequate for performing this survey? 

A. 5.5 dBi omni down tilt 

B. 17 dBi grid 

C. 2.2 dBi omni 

D. 8.5 dBi patch 

Answer:


Q85. Which two options indicate the RF channels regulated by 802.1h for outdoor deployment regarding FCC? (Choose two.) 

A. 36, 40, 44, 48 

B. 52, 56, 60, 64 

C. 100, 104, 108, 112 

D. 149, 153, 157, 161 

E. 165 

Answer: B,C 


Most recent p4s 642-732:

Q86. Which three things do you need to consider prior to performing a wireless site survey? (Choose three.) 

A. The time required to acquire any additional infrastructure components. 

B. The time required to survey each potential AP location. 

C. The time required to assess application server locations at the customer facility. 

D. The type of wireless survey tools required to perform the site survey. 

E. The time required to assess customer WLAN density and throughput requirements. 

F. The time required to utilize the design mode in Cisco WCS to prepare a preliminary WLAN design to reduce on-site survey time. 

Answer: B,D,E 


Q87. A new client has contacted you to design a WLAN solution for a new 30-foot high-bay warehouse that will use high-lift electric forklifts. The warehouse is currently empty except for storage racks. The customer is planning to continue to use their existing wireless barcode scanners and also deploy wireless IP phones for communication. Which four issues do you need to consider prior to performing the site survey? (Choose four.) 

A. Which protocol do the wireless barcode scanners and IP phones need to use? 

B. What is the proximity to other warehouses? 

C. Which types of goods will be stored in the warehouse and what is the expected average warehouse capacity? 

D. Do any planned WLC locations exceed 100 meter cable distances? 

E. Is there sufficient clearance between the roof and the top of the racks for placing APs? 

F. What is the expected humidity level in the warehouse on average during the year? 

G. Are there any secure enclosures that use chain-link fence that will require wireless access? 

Answer: A,C,E,G 


Q88. When designing for location services, how many APs should be heard by each location-ready AP and at what dBm signal level? (Choose two.) 

A. At least 1 to 2 APs at a signal level of -67 dBm or better 

B. No more than 3 APs at a signal level of -72 dBm or better 

C. At least 5 to 6 APs at a signal level of -75 dBm or better 

D. At least three and preferably four at a signal level of -75 dBm or better 

E. As many APs as possible at a signal level of -72 dBm or better 

Answer: C,D 


Q89. Which three components and tasks should be considered while planning the site survey? (Choose three.) 

A. Determine the project scope, type of deployment, timeline, scale, budget, and users 

B. Determine project stakeholders 

C. Determine customer training requirements 

D. Determine AP and controller placement 

E. Determine the customer applications that the network will support 

F. Determine radio spectrum and channel allocation 

G. Schedule customer end user interviews 

Answer: A,B,E 


Q90. Refer to the exhibit. 

After performing a Layer 1 survey using Cisco Spectrum Expert, what is the result indicated 

by the visual screen? 

A. Normal 802.11b activity 

B. Normal 802.11g activity 

C. Microwave oven interference 

D. Video camera interference 

E. Bluetooth device interference 

Answer:


To know more about the 642-732, click here.

Tagged as : Cisco 642-732 Dumps, Download 642-732 pdf, 642-732 VCE, 642-732 pass4sure, examcollection 642-732