642-737 Guide

642-737 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 642-737
  • Product Name Implementing Advanced Cisco Unified Wireless Security (IAUWS) v2.0
  • Questions and Answers
  • 119 Q&As
  • Last Updated
  • March 14,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Surprising ccnp wireless (642-737 iauws) quick reference

Exambible provides you with the actual Cisco Cisco practice questions and answers with best quality. And our free downloadable examination engine will make you sense that you tend to be taking the actual real Cisco 642-737 exam. Unless you know how to prepare for the Cisco 642-737 exam, please seek our study guide for help. Therefore download the Exambible Cisco Cisco exam merchandise and end up being ready for the Cisco 642-737 actual examination preparation. [vendor].com has abundant training source for the Cisco 642-737 exam. Youll be able to be assured to have certified on the first try. The Cisco Cisco test questions and also answers are composed by our senior experts who will be working in this field for most years. It really is never the easy task to pass the actual Cisco 642-737 exam. We promise that you will certainly get a satisfied result by using advantage of our Cisco Cisco exam demos.

2017 Jan 642-737 student guide:

Q11. Which one best describes the EAP Identity Request frame when a wireless client is connecting to a Cisco WLC v7.0-based AP WLAN?

A. sourced from the Cisco ACS Server to the client

B. sourced from the client to the Cisco ACS Server

C. sourced from the WLC to the client

D. sourced from the client to the WLC

E. sourced from the AP to the client

F. sourced from the client to the AP

Answer: C


Q12. When configuring guest WLAN access, which two statements are true? (Choose two.)

A. The SSID that is defined for the guest WLAN on the foreign controllers must be the same as that defined on the anchor controller.

B. The foreign controllers must be defined with an ingress interface and an egress interface in the guest WLAN.

C. The foreign and anchor controllers must be configured in a mobility group for the foreign controllers to be able to initiate EoIP tunnels to one or more anchor controllers.

D. The mobility domain name of the anchor controller should be the same as what is configured for the foreign controllers.

Answer: AC


Q13. How is the MSE enabled to support wIPS service?

A. CLI console or SSH session with the MSE

B. HTTPS with the MSE

C. HTTPS with the Cisco WCS to enable the MSE and WLC(s)

D. HTTPS with WLC(s) to enable locally and the IP address of MSE

Answer: C


Q14. The Cisco NAC Guest Server has integration with which two other Cisco devices to support guest services? (Choose two.)

A. Cisco NAC Appliance Agent

B. Cisco NAC Appliance Server

C. Cisco NAC Appliance Manager

D. Cisco NAC Profiler

E. Cisco WLC

F. Cisco WCS

Answer: CE


Q15. Refer to the exhibit.

What is the effect of setting Client Exclusion to Enabled and set to a Timeout Value of 0 seconds in a Cisco WLC v7.0?

A. Excluded clients must be manually removed from the excluded list.

B. Client exclusion will not occur.

C. Client exclusion timeout will be determined by the IDS module.

D. Clients will only be disconnected and not excluded.

Answer: A


Renewal ccnp wireless (642-737 iauws) quick reference:

Q16. Which answer best describes the implementation of IBN using the Cisco WLC v7.0 and Cisco Secure ACS v4.2?

A. Configure the ACS for AAA override and attributes. Configure the WLC for RADIUS server.

B. Configure the ACS for AAA override and attributes. Configure the WLC for RADIUS server and attributes.

C. Configure the ACS for attributes. Configure the WLC for RADIUS server and AAA override.

D. Configure the ACS for attributes. Configure the WLC for RADIUS server, AAA override, and attributes.

Answer: D


Q17. Which protocol port(s) need open access when deploying NAC appliances to communicate with the Cisco WLC v7.0 to move an authenticated user from the quarantine VLAN to the access VLAN?

A. UDP 16666

B. UDP 514

C. UDP 5246 and 5247

D. UDP 161 and 162

E. TCP 443

Answer: D


Q18. Which attribute on the Cisco WLC v7.0 does RADIUS IETF attribute "Tunnel-Private-Group ID" assign?

A. ACL

B. DSCP

C. QoS

D. VLAN

Answer: D


Q19. The Cisco WLC v7.0 is configured for external authentication of the management access to the WLC itself using the Cisco Secure ACS v4.2. The management user is limited to read access for all menu options except for full read/write access to the WLAN menu options.

Which two items are required in the Cisco Secure ACS network configuration to enable correct AAA? (Choose two.)

A. AP IP address

B. WLC virtual IP address

C. WLC management IP address

D. WLC AP management IP address

E. hostname matching the WLC case-sensitive name

F. authentication using RADIUS

G. authentication using TACACS+

Answer: CG


Q20. Configuring the Cisco Secure ACS with a self-signed certificate supports which requirement?

A. when no user certificate is required

B. when a CA-signed certificate is required for the user

C. when a self-signed certificate Class 4 is required for the user

D. when a self-signed certificate Class 0 is required for the user

Answer: A


To know more about the 642-737, click here.

Tagged as : Cisco 642-737 Dumps, Download 642-737 pdf, 642-737 VCE, 642-737 pass4sure, examcollection 642-737