646-365 Guide

646-365 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 646-365
  • Product Name Cisco Express Foundation for Account Managers (CXFA) Exam
  • Questions and Answers
  • 81 Q&As
  • Last Updated
  • January 17,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Why You Need To cxfa 646-365?

Act now and download your Cisco 646-365 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 646-365 tutorials. Download Improve Cisco Cisco Express Foundation for Account Managers (CXFA) Exam exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 646-365 with a classic professional.

2017 Jan 646-365 pass for sure:

Q1. What are the three elements of the Cisco Unified Access solution? (Choose three.) 

A. one policy 

B. one switch 

C. one management 

D. one network 

E. one architecture 

Answer: ACD 


Q2. Which of these statements about Cisco WAAS is true? 

A. Cisco WAAS Mobile has the same features as Cisco WAAS and differs only in performance. 

B. Cisco WAAS Express can run simultaneously with Cisco Unity Express on the same Cisco SRE. 

C. Cisco vWAAS can be implemented on any Cisco ISR routers. 

D. Cisco WAAS Express is integrated into Cisco IOS. 

Answer: D


Q3. Which three statements correctly describe the Cisco router portfolio? (Choose three.) 

A. The Cisco 800 Series Integrated Services Router family is a 1-RU solution for small offices. 

B. The Cisco 1900 Series Integrated Services Router family is a 1-RU solution for small offices. 

C. The Cisco 1900 Series Integrated Services Router family provides a modular solution for small offices. 

D. The Cisco 800 Series Integrated Services Router family includes 3G WAN options. 

E. The Cisco 2900 Series Integrated Services Router family provides interactive media services and service virtualization or midrange deployments. 

F. The Cisco 2900 Series Integrated Services Router family provides interactive media services, including TelePresence. 

Answer: CDE 


Q4. Which two statements are correct concerning Cisco Validated Design? (Choose two.) 

A. Cisco Validated Design consists of systems that are designed, tested, and documented to facilitate and improve customer deployments. 

B. Cisco Validated Design incorporates a limited range of technologies and products into a portfolio of solutions that have been developed to address the business needs of customers. 

C. The design zone for security cannot offer validated designs for several categories. 

D. SMARTnet provides access to a demonstration lab for each validated design. 

Answer: AC 


Q5. Which statement accurately describes the evolution of the workplace and its impact on security? 

A. Mobility causes location borders to shift. 

B. Cloud services cause end-user locations to shift. 

C. Mobility causes devices to become centralized. 

D. IT consumerization causes location borders to shift. 

Answer: A


Leading 646-365 cisco exam:

Q6. Which two statements apply to a collaboration architecture that is integrated with Cisco SecureX? (Choose two.) 

A. Security services are available at the network level. 

B. Security services are available for collaboration appliances only. 

C. Security services are available for collaboration services. 

D. Security services are not available for client services. 

E. Cisco AnyConnect does not support secure connectivity to enable access to collaborative applications from mobile devices. 

Answer: AC 


Q7. What are two business values of Cisco Validated Design and Cisco Smart Business Architecture? (Choose two.) 

A. cost reduction 

B. vision 

C. agility 

D. strategy 

E. management 

Answer: AC


Q8. About 50 percent of the installed base of Cisco routers are reaching end of service or end of life. As a result, about 4 million units are expected to be replaced. What are the four strongest arguments to pre-empt competitive attacks? (Choose four.) 

A. price per unit 

B. service integration 

C. quality of Cisco software and support 

D. long investment cycles 

E. transparency of solutions 

F. ability to meet local service provider requirements? 

Answer: BCDE 


Q9. Which statement is true regarding TCO calculations? 

A. Different stakeholders have the same expectations regarding the TCO calculation. 

B. Cisco Capital financing offers is a service that provides simple budgeting services and helps customers to convert OpEx to CapEx. 

C. Business benefits that are beyond the TCO and cannot be measured exactly should not be part of the TCO calculation and therefore should not be presented to the customer. 

D. Account managers should emphasize strategic values of Cisco SecureX by showing how Cisco SecureX supports the main current market transitions (mobility, collaboration, cloud services, and IT consumerization). 

Answer:


Q10. Which of the following is not a business benefit that is offered by a Cisco switching solution? 

A. deliver a positive user experience 

B. reduce energy costs and resource consumption by up to 55 percent 

C. deliver superior investment protection 

D. deliver superior access and service levels 

Answer:


To know more about the 646-365, click here.

Tagged as : Cisco 646-365 Dumps, Download 646-365 pdf, 646-365 VCE, 646-365 pass4sure, examcollection 646-365