70-517 Guide

70-517 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Microsoft
  • Exam Number/Code 70-517
  • Product Name Recertification for MCSD: SharePoint Applications
  • Questions and Answers
  • 218 Q&As
  • Last Updated
  • March 14,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Top Tested 70-517 bootcamp Tips!

Proper study guides for Down to date Microsoft Recertification for MCSD: SharePoint Applications certified begins with Microsoft 70-517 preparation products which designed to deliver the Top Quality 70-517 questions by making you pass the 70-517 test at your first time. Try the free 70-517 demo right now.

2017 Jan 70-517 exam engine

Q46. You have a SharePoint farm. You create a web service that connects to an extension point in the Search service. The web service processes string content and returns the string in all capitalized letters.

The web service includes the properties in the following table.

You start the SharePoint Management Shell. You create the following Windows PowerShell cmdlet: (Line numbers are included for reference only.)

You need to complete the Windows PowerShell cmdlet to register the Content Enrichment service.

Which code segment should you insert at line 04?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Answer: D


Q47. You are developing an ASP.NET MVC application that will be deployed on a web farm.

Passwords must be stored in the web.config file and must not be readable or in a format that is easily decodable

You need to encrypt the passwords that are stored in the web.config file. Which command-line tool should you use?

A. Aspnet_regiis.exe

B. Ngen.exe

C. Aspnet_merge.exe

D. EdmGen.exe

Answer: A

Explanation: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/zhhddkxy(v=vs.100).aspx


Q48. You configure a SharePoint app to collect diagnostic information.

The app must meet the following requirements:

✑ Record messages about all unrecoverable events that limit the functionality of the app, but do not stop the app.

✑ Record all events that include unexpected exceptions.

✑ Minimize the effects of logging on app performance.

You need to configure the application to meet the requirements. Which trace log level should you use?

A. High

B. Medium

C. Unexpected

D. Monitorable

E. Verbose

Answer: D


Q49. HOTSPOT 

You need to configure the publishing site to support the browser requirements.

From Site Settings, which option should you select first? (To answer, select the appropriate option in the answer area.)

Answer:


Q50. DRAG DROP 

You troubleshoot the sandbox solutions that your team builds.

You need to redeploy a sandbox solution. You also need to identify which process must be debugged.

Where should you redeploy the solution, and which process should you debug? (To answer, drag the appropriate statements to the correct location or locations in the answer area. Each statement may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)

Answer:


Q51. You receive an error when you deploy the app. You need to resolve the error.

What should you do?

A. Deploy the app to http://contoso-public.sharepoint.com.

B. Enable side-loading of apps in the Visual Studio project properties.

C. Deploy the app to https://contoso-my.sharepoint.com.

D. Deploy the app to https://contoso.sharepoint.com/tasks.

Answer: A


Q52. DRAG DROP 

Some franchisees want to launch the FranchiseMonitor app from a link named Launch Franchise Monitor that is displayed next to the name of the user who is currently logged in. Other franchisees do not want to have the link present. The link must be contained within the same out-of-the-box control, as shown in the screenshot below:

You need to configure support for the Launch Franchise Monitor link.

Which four actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.)

Answer:


Update 70-517 simulations:

Q53. You need to ensure that developers can connect to a Windows Azure role by using RDP.

What should you do?

A. Export a certificate without a private key. Upload the .cer file to the Management Certificates section on the Azure Management Portal.

B. Export a certificate with a private key. Upload the .pfx file to the Management Certificates section on the Azure Management Portal.

C. Export a certificate without a private key. Upload the .cer file to the Certificates section under the TranscodeWorkerRole hosted service on the Azure Management Portal.

D. Export a certificate with a private key. Upload the .pfx file to the Certificates section under the TranscodeWorkerRole hosted service on the Azure Management Portal.

Answer: D


Q54. HOTSPOT 

A company's IT department implements a Help Desk Ticketing system that involves workflow development by using SharePoint Designer and InfoPath. The Help Desk Ticket workflow involves multiple steps and tasks that have serial approvals of multiple users and groups with custom task email messages.

The Approver accidently rejects a workflow step, and the workflow has stopped. The Approver then corrects the step.

You need to continue the workflow to reflect the updated approval.

Which activity should you use? (To answer, select the appropriate action from the list of actions in the answer area.)

Answer:


Q55. You develop a SharePoint app for a toy company that uses the Representational State Transfer (REST} API for search. The site collections in the app have been crawled recently and use the default search schema.

The app includes the following code segment: (Line numbers are included for reference only.)

You create the following result sources.

You need to ensure that the app only displays PDF documents.

Which code segment should you insert at line 03?

A. var resultSourceId = "Site PDF";

B. var resuitSourceId = "4C50FE18-B254-47A1-ABAD-0B6C4577D914";

C. var resultSourceId = "0F41A999-523A-41ED-AAAD-9D414A0FC3B4";

D. var resultSourceId = "82951A0C-6385-4E29-8D7F-4AB92FE9F536";

Answer: D


Q56. You are developing an ASP.NET MVC application. The application is deployed in a web farm and is accessed by many users.

The application must handle web server failures gracefully. The servers in the farm must share the short-term state information.

You need to persist the application state during the session. What should you implement?

A. ASP.NET session state

B. A local database

C. A state server

D. Profile properties

Answer: C


Q57. You need to maximize performance of video delivery.

Which code segment should you use as the body of the GetVideoStream function in the Video-Controller class?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Answer: D


Q58. DRAG DROP 

You develop a SharePoint app that uses the client-side object model (CSOM) to retrieve items from the search index.

You need to implement the client-side query code.

Which four code segments should you use in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.)

Answer:


Q59. DRAG DROP 

You work on a SharePoint Enterprise Content Management (ECM) project. You develop the Litware Document Approval workflow that enables a group of people to review, approve, or reject documents and document changes.

You need to assign the Litware Document Approval workflow to the Document content type.

How should you complete the relevant code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct location or locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)

Answer:


Q60. You need to print out the terms and term sets for the Document Library app named Project Documents.

What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)

A. Insert the following code segment at line DL59: Console.WriteLine("TermSet : = + termSet.Name + " Term : " + term.Name);

B. Insert the following code segment at line DL70: Console.WriteLine("TermSet : " + termSet.Name);

C. Insert the following code segment at line DL35:

TaxonomySession taxonomy = TaxonomySession.GetTaxonomySession(clientContext);

D. Insert the following code segment at line DL56: Console.WriteLine("TermSet : " + termSet.Name);

E. Insert the following code segment at line DL35:

TaxonomyItem taxonomy = TaxonomySession.GetTaxonomySession(clientContext);

Answer: A,E 

Explanation:

From scenario:

/ You must develop a console app to print the current term sets and each root term for the app by using the following style: TermSet : name Term : name

/ You must create a Department term set to store team member roles and organize them by department types. The import file for the Department term set is the default for all new projects. The import file contains terms for System Architect, Programmer, Producer, and Manager. Each term is contained within two parent groups, Engineering or Production.

Managers are members of the Production group only. All of the parent groups use a shared root-level term.


To know more about the 70-517, click here.

Tagged as : Microsoft 70-517 Dumps, Download 70-517 pdf, 70-517 VCE, 70-517 pass4sure, examcollection 70-517