101-01 Guide

Nov 2017 updated: Examcollection Riverbed 101-01 download 21-30

Cause all that matters here is passing the Riverbed 101-01 exam. Cause all that you need is a high score of 101-01 Riverbed Certified Solutions Associate exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 101-01 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q21. What is the smallest and largest datastore size one can allocate for a Steelhead Mobile client?

A. 256 MB and 20 GB on disk

B. 1 GB and 100 TB on disk

C. 256 MB and 1 TB in memory

D. 64 KB and 512 KB in memory

E. 10% and 50% of the available disk space

Answer: A


Q22. If the Steelhead Mobile client optimization is being blocked by the client firewall, you must set which port on the client firewall to allow incoming traffic?

A. 7744

B. 7800

C. 7801

D. 7810

E. 7820

Answer: C


Q23. What combinations of WAN visibility modes can simultaneously be configured on Steelhead appliances?

A. It can never be done

B. Only Port Transparent

C. Only Correct Addressing

D. Only Full Addressing

E. Full Transparency, PortTransparencyand Correct Addressing can be configured simultaneously

Answer: E


Q24. How many in-path rules will a WAN-initiated single connection execute on a Steelhead appliance?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: A


Q25. Which of the following platforms provide support for HighSpeed TCP?

A. All Steelhead modules designed for large offices

B. All models except the desktop units

C. All appliance models

D. Only the mid-size office

E. Only really big appliances 80lbs or greater

Answer: C


Q26. A Steelhead appliance can continue to optimize traffic in which of the following status states? (Select 2)

A. Healthy

B. Normal

C. Critical

D. Degraded

E. Failed

Answer: AD


Q27. When deploying a Steelhead appliance in a physical in-path configuration, the cable between the Steelhead and the router should be:

A. Straight-through

B. Crossover

C. Token Ring

D. None of the above

Answer: B


Q28. On the Interceptor appliance what is the size of the datastore?

A. 0 MB

B. 600 MB

C. 1.2 TB

D. 3.6 TB

E. 4.8 TB

Answer: A


Q29. What are basic components of the Interceptor appliance? (Select 3)

A. Load Balancing

B. Redirection

C. Peer Affinity

D. Optimization

E. Store SDR data

Answer: ABC


Q30. Which of the following QoS scheduling algorithms does Steelhead appliance use when QoS is enabled?

A. Weighted Random Early Discard

B. Weighted Fair Queuing

C. Hierarchical Fair Service Curve

D. Class Base Weighted Fair Queuing

Answer: C


To know more about the 101-01, click here.

Tagged as : Riverbed 101-01 Dumps, Download 101-01 pdf, 101-01 VCE, 101-01 pass4sure, examcollection 101-01