101-01 Guide

Mar 2017 updated: Actualtests Riverbed 101-01 exam cost 21-30

All the crucial guides are in here that will help you prepare for your Riverbed 101-01 exam. We have created our Study guides, Q&As using Detailed Explanations, Full Preparation labs to ensure anyone pass your test on the initial try. Your Pdf files are printable along with portable. You can carry them with anyone and evaluate the Riverbed exam questions along with answers anytime and anyplace. If you dont pass the Riverbed Riverbed exam, Ucertify.com will offer anyone full refund or another free product based on your need. You should make contact with our client support along with claim the exam dump youd like. If you claim the full money , you should email us the failed transcript. Our workers will remit you following making confident your details.

2017 Mar 101-01 training

Q21. Some applications are designed to open many TCP connections to accomplish required data transfers. Many of these connections are short-lived, yet each requires significant overhead to initiate communications. What RiOS feature was designed to reduce the overhead of these short- lived TCP connections?

A. HSTCP

B. MX-TCP

C. Virtual Window Expansion

D. Connection Pooling

E. Transport Streamlining

Answer: D


Q22. The benefits provided by the CIFS application-level optimizations are:

A. Remove protocol chattiness from the remote LAN

B. Remove protocol chattiness from the data center LAN

C. Increase protocol chattiness from the WAN

D. Remove protocol chattiness from the WAN

E. Encrypt important data

Answer: D


Q23. Overcoming bandwidth limitations is a function of:

A. Transport Streamlining

B. Application Streamlining

C. Data Streamlining

D. Storage Streamlining

Answer: C


Q24. To help secure the server private key on the server-side Steelhead appliance, which of the following features can be used?

A. TACACS+ authentication

B. RADIUS authentication

C. Secure Vault

D. Datastore encryption

Answer: C


Q25. What are the benefits of Application Streamlining?

A. Applications run up to 100 times faster

B. Reduces application chattiness by 65-98%

C. Accelerates the most important applications, such asCIFS, MAPI, NFS, HTTP/S, LotusNotes, and MS-SQL

D. All of the above

E. None of the above

Answer: D


Far out 101-01 exam price:

Q26. Steelhead Mobile enables you to: (Select 3)

A. Optimize UDP traffic

B. Optimize ICMP traffic

C. Optimize TCP traffic

D. Optimize satellite TCP traffic

E. Optimize TCP traffic over General Packet Radio Service (GPRS)

Answer: CDE


Q27. What combinations of WAN visibility modes can simultaneously be configured on Steelhead appliances?

A. It can never be done

B. Only Port Transparent

C. Only Correct Addressing

D. Only Full Addressing

E. Full Transparency, PortTransparencyand Correct Addressing can be configured simultaneously

Answer: E


Q28. On the Interceptor appliance what is the size of the datastore?

A. 0 MB

B. 600 MB

C. 1.2 TB

D. 3.6 TB

E. 4.8 TB

Answer: A


Q29. What is the command to return a Steelhead appliance back to factory defaults?

A. (config) # restart factory reload

B. (config) # reload factory

C. (config) # restart clean

D. (config) # reload clean empty

E. (config) # reset factory reload

Answer: E


Q30. Which Datastore Segment Replacement Policy can be selected to overwrite data that has resided in the segstore for the longest duration of time?

A. LRU (Least Recently Used)

B. FIFO (First In First Out)

C. LIFO (Last In First Out)

D. MRU (Most Recently Used)

E. ADH (Arbitrary Data Hits)

Answer: B


To know more about the 101-01, click here.

Tagged as : Riverbed 101-01 Dumps, Download 101-01 pdf, 101-01 VCE, 101-01 pass4sure, examcollection 101-01