101-01 Guide

When it comes to Riverbed Riverbed certification, diverse people have got their own comprehension. But for those that want to have an excellent efficiency in the industry of This, the Riverbed 101-01 certification is really a passport. It?¡¥s their aspiration to have the particular Riverbed 101-01 certificate. Therefore, the particular opportunity to enter the particular IT profession is going to be increased. If youre one of these Riverbed certification enthusiasts, you can take Ucertify Riverbed 101-01 training training course. And if you might be busy on functioning, buying the Riverbed 101-01 exam products is much more a new wise choice in your case to put together for the actual exam.

2017 Mar 101-01 test preparation

Q51. Which of the following local accounts are available by default on a Steelhead appliance? (Select 2)

A. admin

B. riverbed

C. monitor

D. rvbd

E. root

Answer: AC


Q52. In which menu of the Steelhead Management Console do you configure WAN visibility modes?

A. In-Path Rules

B. Peering Rules

C. Connection Forwarding

D. Services

E. Simplified Routing

Answer: A


Q53. Login to the CMC appliance can be authenticated against what type servers? (Select 3)

A. RADIUS

B. Local

C. XAUTH

D. TACACS+

E. Kerberos

Answer: ABD


Q54. Which of the following Steelhead appliance models support field replaceable disk drives? (Select

3)

A. 250

B. 2050

C. 6050

D. 5050

Answer: BCD


Q55. You need to purchase a Steelhead appliance model for one of your engineering branch offices.

Below are the requirements that need to be met:

- 200 users with 15 TCP connections each

- 15 Mbps WAN link

- Will be sending across the WAN about 20 GB of new data daily

- A Windows 2003 Server and video streaming Riverbed Services Platform (RSP) will be used

Which of the following models will be the most appropriate for this branch office?

A. Steelhead 2050-M

B. Steelhead 5050-M

C. Steelhead 550-M

D. Steelhead 550-H

E. Steelhead 250-H

Answer: A


Avant-garde 101-01 exam cram:

Q56. The default action performed by the Steelhead appliance when it receives a packet with an existing DSCP value 46 is to:

A. Override the value with a default of 0

B. Override the value with the value of AF11

C. Reflect the value received by the original packet

D. Reflect the value returned by the symmetric TCP flow

Answer: C


Q57. What are the default port labels on the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Secure

B. Interactive

C. RBT-Proto

D. Fixed-Target

E. Pass-Through

Answer: ABC


Q58. Which forms of administrative authentication are supported by the Steelhead appliances? (Select 3)

A. NTLM

B. TACACS+

C. RADIUS

D. Kerberos

E. Local username and password

Answer: BCE


Q59. It is possible to backup your RSP slots usinG. (Select 2)

A. ftp

B. http

C. scp

D. https

E. tftp

Answer: AC


Q60. What default DNS entry is required for CMC touchless auto-configuration?

A. riverbedcmc

B. cmcsteelhead

C. cmcriverbed

D. steelheadcmc

Answer: A


To know more about the 101-01, click here.

Tagged as : Riverbed 101-01 Dumps, Download 101-01 pdf, 101-01 VCE, 101-01 pass4sure, examcollection 101-01