101-01 Guide

Finding Up to the minute 101-01 vce

It is more faster and easier to pass the Riverbed 101-01 exam by using Refined Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate questuins and answers. Immediate access to the Renew 101-01 Exam and find the same core area 101-01 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2017 Mar 101-01 exam topics

Q71. What is the default action of a Steelhead appliance when it hits the bandwidth limit?

A. Fail-to-wire

B. Inbound Optimized traffic is shaped to the specifications of the Steelhead appliance

C. Passthrough all connections

D. Passthrough new connections

E. Outbound Optimized traffic is shaped to the specifications of the Steelhead appliance

Answer: E


Q72. Refer to the exhibit.

Which of the following correctly describes the combination of cable types used in a fail-to-wire scenario for the interconnected devices shown in the exhibit? Assume Auto-MDIX is not enabled on any device.

A. Cable 1: Crossover, Cable 2: Crossover

BCable 1: Straight-through, Cable 2: Straight-through

B. Cable 1: Crossover, Cable 2: Straight-through

C. Cable 1: Straight-through, Cable 2: Crossover

Answer: C


Q73. When MAPI prepopulation is enabled, what is default TCP keep-alive time used to prepopulate the Steelhead appliance with emails and attachments?

A. 24 hours

B. 48 hours

C. 72 hours

D. 96 hours

Answer: D


Q74. When Adaptive Compression is used on a Steelhead appliance, what determines the switch to dynamically disable Lempel-Ziv compression if compression is deemed ineffective?

A. Periodic samples of data flows

B. Packet by packet analysis

C. Continual TCP session analysis

D. Reduction throttle signal from the Central Management Console (CMC)

E. Average available bandwidth

Answer: A


Q75. What does the Data Streamlining module in RiOS do?

A. Eliminates redundant bytes from transfers

B. Prioritizes application traffic

C. Reduces transport protocol inefficiencies

D. All of the above

E. None of the above

Answer: A


Up to date 101-01 test engine:

Q76. The Steelhead Mobile client is supported on the following client platforms: (Select 3)

A. Windows 2000

B. PDA

C. Windows XP

D. Vista-32

E. Linux

Answer: ACD


Q77. When deploying a Steelhead appliance server-side out-of-path in the data center, which configuration is necessary on the client-side Steelhead appliance in order for the design to function correctly?

A. An auto-discover rule with the IP address of the server-side Steelhead appliance

B. A fixed-target rule with the Primary IP address of the server-side Steelhead appliance

C. A fixed-target rule with the IP address of the destination server

D. No configuration is required

Answer: B


Q78. What is the CLI command for starting the Configuration Wizard?

A. # configuration wizard start

B. (config) # configuration jump-start

C. # configuration start

D. (config) # wizard start

E. restart clean

Answer: B


Q79. What are valid WAN visibility modes of the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. Full Addressing

D. Full Transparency

E. Transparency

Answer: ABD


Q80. What Steelhead appliance interface must be connected in order to peer with the Interceptor appliance for optimization?

A. Primary

B. WAN

C. LAN

D. AUX

E. Console

Answer: B


To know more about the 101-01, click here.

Tagged as : Riverbed 101-01 Dumps, Download 101-01 pdf, 101-01 VCE, 101-01 pass4sure, examcollection 101-01