101-01 Guide

The Refresh Guide To 101-01 guidance Jun 2017

Exam Code: 101-01 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Riverbed Certified Solutions Associate
Certification Provider: Riverbed
Free Today! Guaranteed Training- Pass 101-01 Exam.

Q91. Which of the following interfaces can be configured using the configuration wizard?

A. Primary only

B. Primary and inpath0_0

C. Inpath0_0 only

D. Primary and auxiliary

Answer: B


Q92. When configuring CIFS prepopulation, which of the following parameters must be configured for prepopulation to function? (Select 3)

A. Remote path

B. Username

C. CMC hostname

D. Password

E. RADIUS authentication

Answer: ABD


Q93. Which xx50 Steelhead appliance models provide both inpath0_0 and inpath0_1 interfaces without adding additional network cards? (Select 3)

A. Steelhead 550

B. Steelhead 6050

C. Steelhead 1050

D. Steelhead 250

E. Steelhead 2050

Answer: BCE


Q94. Assume the SSL server is configured for the default SSL port. Which port has to be specified in the in-path rules of the client-side Steelhead appliance?

A. 443

B. 445

C. 7801

D. 8080

Answer: A


Q95. A customer is marking QoS between the Steelhead appliances based on the application (port number) being used. What is the recommended WAN visibility mode?

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. IPSec tunnel mode

D. SSL mode

Answer: B


Q96. The key difference between the "Degraded" status and the "Critical" status is:

A. With degraded, only one alarm has been triggered, whereas with critical, two or more alarms were triggered

B. With degraded, the Steelhead appliance is still optimizing traffic, whereas with critical the Steelhead may or may not be optimizing

C. With degraded, there is no optimization due to a software problem, whereas with critical there is no optimization due to a hardware problem

D. With both degraded and critical, optimization functions as normal however administrator attention is required

Answer: B


Q97. Which of the following are configurable attributes of an Interceptor appliance? (Select 3)

A. Synchronizing datastore

B. Sharing connection state with a parallel Interceptor appliance

C. Redirect to a Steelhead appliance cluster

D. Failover to another Interceptor appliance

Answer: BCD


Q98. Application Streamlining supports which of the following protocols in the Steelhead appliance?

A. HTTP, FTP, MAPI, NFS

B. MAPI, CIFS, NFS v4

C. CIFS, RDP, MAPI, HTTP, SSL, Oracle, MAC-CIFS, ICA, UDP

D. HTTP, MAPI, NFS v3, CIFS, Lotus Notes, MS-SQL

Answer: D


Q99. Which trunking protocols are supported by the Steelhead appliance?

A. 802.1Q

B. 802.1P

C. 802.1AD

D. Dynamic Etherchannel

Answer: A


To know more about the 101-01, click here.

Tagged as : Riverbed 101-01 Dumps, Download 101-01 pdf, 101-01 VCE, 101-01 pass4sure, examcollection 101-01