101-01 Guide

Top Riverbed 101-01 pack Choices

Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 101-01 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Riverbed 101-01 exam in just one try? I am currently studying for the Riverbed 101-01 exam. Latest Riverbed 101-01 Test exam practice questions and answers, Try Riverbed 101-01 Brain Dumps First.

Q11. What are two methods that can be configured to provide location awareness for a Steelhead Mobile client? (Select 2)

A. Adapter based configuration

B. Fixed-target rule

C. In-path rule

D. Latency detection

Answer: AD


Q12. What does the Transport Streamlining module in RiOS do? (Select 2)

A. Reduces transport protocol inefficiencies

B. Prioritizes application traffic

C. Virtually expands TCP windows

D. Reduces WAN round trips at the application layer

Answer: AC


Q13. Which of the following reflects the primary benefit of configuring CIFS prepopulation on a Steelhead appliance?

A. Prelearning different CIFS dialects on the network

B. Prewarming the datastore

C. CIFS management reporting

D. Management Streamlining

Answer: B


Q14. A Steelhead appliance can continue to optimize traffic in which of the following status states? (Select 2)

A. Healthy

B. Normal

C. Critical

D. Degraded

E. Failed

Answer: AD


Q15. To run RSP which Steelhead appliance ports must to be connected to your network? (Select 2)

A. Primary

B. LAN

C. Inpath0_0

D. Auxiliary

E. WAN

Answer: AD


Q16. Which of the following management or monitoring methods are supported by the Steelhead appliance? (Select 4)

A. SNMP / SNMP traps

B. Email notification

C. HP Open View Console plug-in available on Riverbed support site

D. Central Management Console

E. Syslog

Answer: ABDE


Q17. What is the default action of a Steelhead appliance when it enters admission control?

A. Fail-to-wire

B. Fail-to-block

C. Passthrough all connections

D. Passthrough new connections

E. Drop new connections

Answer: D


Q18. Which of the following expansion cards are available for the Steelhead appliance xx50 series? (Select 2)

A. Four-Port Copper Gigabit-Ethernet PCI-E

B. Four-Port SX Fiber Gig-E PCI-X

C. Five-Port Copper Gigabit-Ethernet PCI-E

D. Two-Port SX Fiber Gigabit-Ethernet PCI-E

E. Three-Port SX Fiber Gig-E PCI-X

Answer: AD


Q19. To ensure peak operational performance, it is recommended that the Steelhead appliance be rebooted:

A. Once every week

B. Once every month

C. Rebooting the Steelhead appliance is not recommended as a performance enhancing maintenance activity

D. Rebooting the Steelhead appliance is not recommended because all network activity stops until it comes back

Answer: C


Q20. A Steelhead appliance can synchronize its datastore with a maximum of how many other Steelhead appliances?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer: A


To know more about the 101-01, click here.

Tagged as : Riverbed 101-01 Dumps, Download 101-01 pdf, 101-01 VCE, 101-01 pass4sure, examcollection 101-01