200-101 Guide

Super ways to icnd2 cisco

It is impossible to pass Cisco 200-101 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-101 practice questions. You will get a surprising result by our Far out Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) practice guides.

2021 Oct numbers 101-200:

Q21. Which parameter or parameters are used to calculate OSPF cost in Cisco routers? 

A. Bandwidth 

B. Bandwidth and Delay 

C. Bandwidth, Delay, and MTU 

D. Bandwidth, MTU, Reliability, Delay, and Load 

Answer: A 


Q22. Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? 

A. a backup route, stored in the routing table 

B. a primary route, stored in the routing table 

C. a backup route, stored in the topology table 

D. a primary route, stored in the topology table 

Answer: C 


Q23. Refer to the exhibit. 


When running EIGRP, what is required for RouterA to exchange routing updates with RouterC? 

A. AS numbers must be changed to match on all the routers 

B. Loopback interfaces must be configured so a DR is elected 

C. The no auto-summary command is needed on Router A and Router C 

D. Router B needs to have two network statements, one for each connected network 

Answer: A 


Q24. What does the frame-relay interface-dlci command configure? 

A. local DLCI on the subinterface 

B. remote DLCI on the main interface 

C. remote DCLI on the subinterface 

D. local DLCI on the main interface 

Answer: A 


Q25. Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used? 

A. hop count 

B. administrative distance 

C. link bandwidth 

D. link delay 

E. link cost 

Answer: B 


200-101 answers

Regenerate ccna icnd2 pdf free download:

Q26. Refer to the exhibit. 


What information about the interfaces on the Main_Campus router is true? 

A. The LAN interfaces are configured on different subnets. 

B. Interface FastEthernet 0/0 is configured as a trunk. 

C. The Layer 2 protocol of interface Serial 0/1 is NOT operational. 

D. The router is a modular router with five FastEthernet interfaces. 

E. Interface FastEthernet 0/0 is administratively deactivated. 

Answer: B 


Q27. Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: ABD 


Q28. To allow or prevent load balancing to network 172.16.3.0/24, which of the following commands could be used in R2? (Choose two.) 



A. R2(config-if)#clock rate 

B. R2(config-if)#bandwidth 

C. R2(config-if)#ip ospf cost 

D. R2(config-if)#ip ospf priority 

E. R2(config-router)#distance ospf 

Answer: BC 


Q29. Refer to the exhibit. 


The Lakeside Company has the internetwork in the exhibit. The administrator would like to reduce the size of the routing table on the Central router. Which partial routing table entry in the Central router represents a route summary that represents the LANs in Phoenix but no additional subnets? 

A. 10.0.0.0/22 is subnetted, 1 subnets D 10.0.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

B. 10.0.0.0/28 is subnetted, 1 subnets D 10.2.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

C. 10.0.0.0/30 is subnetted, 1 subnets D 10.2.2.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

D. 10.0.0.0/22 is subnetted, 1 subnets D 10.4.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

E. 10.0.0.0/28 is subnetted, 1 subnets D 10.4.4.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

F. 10.0.0.0/30 is subnetted, 1 subnets D 10.4.4.4 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

Answer: D 


Q30. What occurs on a Frame Relay network when the CIR is exceeded? 

A. All TCP traffic is marked discard eligible. 

B. All UDP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

C. All TCP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

D. All traffic exceeding the CIR is marked discard eligible. 

Answer: D 


To know more about the 200-101, click here.

Tagged as : Cisco 200-101 Dumps, Download 200-101 pdf, 200-101 VCE, 200-101 pass4sure, examcollection 200-101