200-105 Guide

ccna 200 105 (31 to 40)

Free of 200 105 icnd2 exam engine materials and paper for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 105 200 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) exam Today!

Q31. - (Topic 3) 

What is the result of issuing the frame-relay map ip 192.168.1.2 202 broadcast command? 

A. defines the destination IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202 

B. defines the source IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202 

C. defines the DLCI on which packets from the 192.168.1.2 IP address are received 

D. defines the DLCI that is used for all packets that are sent to the 192.168.1.2 IP address 

Answer:

Explanation: 

Frame-relay map ip 192.168.1.2 202 command statically defines a mapping between a network layer address and a DLCI. The broadcast option allows multicast and broadcast packets to flow across the link. The command frame-relay map ip 192.168.1.2 202 broadcast means to mapping the distal IP 192.168.1.2 202 to the local DLCI . When the “broadcast” keyword is included, it turns Frame Relay network as a broadcast network, which can forward broadcasts. http://www.cisco.com/en/US/docs/ios/wan/command/reference/wan_f2.html#wp1012264 


Q32. - (Topic 3) 

In the Frame Relay network, 

which IP addresses would be assigned to the interfaces with point-to-point PVCs? 

A. DLCI 16 192.168.10.1/24 DLCI 17 192.168.10.1/24 DLCI 99 192.168.10.2/24 DLCI 28 192.168.10.3/24 

B. DLCI 16 192.168.10.1 /24 DLCI 17 192.168.11.1/24 DLCI 99 192.168.12.1/24 DLCI 28 192.168.13.1/24 

C. DLCI 16 192.168.10.1/24 DLCI 17 192.168.11.1/24 DLCI 99 192.168.10.2/24 DLCI 28 192.168.11.2/24 

D. DLCI 16 192.168.10.1/24 DLCI 17 192.168.10.2/24 DLCI 99 192.168.10.3/24 DLCI 28 192.168.10.4/24 

Answer:

Explanation: 

DLCI 16 and DLCI 19 need to act like a point-to-point link and will therefore need to be on the same network as will DLCI 17 and DLCI 28. With this information we can see that option "B" is the only option that has the corresponding DLCI's on the same network based on the ip addresses and subnetmask. Option "D" is incorrect because, this would put the same network on both interfaces of the R2 router. Option "A" is similar. 


Q33. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

What address is a feasible successor? 

A. 172.16.4.0 

B. 10.1.4.4 

C. 10.1.2.2 

D. 172.16.3.0 

Answer: C Explanation: 

The feasible condition states: 

“To qualify as a feasible successor, a router must have an AD less than the FD of the current successor route”. 

In this case, we see 10.1.2.2 shows an AD less than the current successor of 10.1.4.4 


Q34. - (Topic 1) 

Which port state is introduced by Rapid-PVST? 

A. learning 

B. listening 

C. discarding 

D. forwarding 

Answer:

Explanation: 

Spanning Tree from PVST+ to Rapid-PVST Migration Configuration Example Reference 1: http://www.cisco.com/en/US/products/hw/switches/ps708/products_configuration_example 09186a00807b0670.shtml 

Reference 2: http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk621/technologies_white_paper09186a0080094cf a.shtml 

PVST+ is based on IEEE802.1D Spanning Tree Protocol (STP). But PVST+ has only 3 port states (discarding, learning and forwarding) while STP has 5 port states (blocking, listening, learning, forwarding and disabled). So discarding is a new port state in PVST+. 

Background Information 

802.1D Spanning Tree Protocol (STP) has a drawback of slow convergence. Cisco 

Catalyst switches support three types of STPs, which are PVST+, rapid-PVST+ and MST. 

PVST+ is based on IEEE802.1D standard and includes Cisco proprietary extensions such 

as BackboneFast, UplinkFast, and PortFast. Rapid-PVST+ is based on IEEE 802.1w 

standard and has a faster convergence than 802.1D. RSTP (IEEE 802.1w) natively 

includes most of the Cisco proprietary enhancements to the 802.1D Spanning Tree, such 

as BackboneFast and UplinkFast. Rapid-PVST+ has these unique features: 

Uses Bridge Protocol Data Unit (BPDU) version 2 which is backward compatible with the 

802.1D STP, which uses BPDU version 0. 

All the switches generate BPDUs and send out on all the ports every 2 seconds, whereas 

in 802.1D STP only the root bridge sends the configuration BPDUs. 

Port Roles—Root port, designated port, alternate port and backup port. 

Port States—Discarding, Learning, and Forwarding. 

Port Types—Edge Port (PortFast), Point-to-Point and Shared port. 

Rapid-PVST uses RSTP to provide faster convergence. When any RSTP port receives 

legacy 802.1D BPDU, it falls back to legacy STP and the inherent fast convergence 

benefits of 802.1w are lost when it interacts with legacy bridges. 


Q35. - (Topic 3) 

The output of the show frame-relay pvc command shows "PVC STATUS = INACTIVE". What does this mean? 

A. The PVC is configured correctly and is operating normally, but no data packets have been detected for more than five minutes. 

B. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is no longer actively seeking the address of the remote router. 

C. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is waiting for interesting traffic to trigger a call to the remote router. 

D. The PVC is configured correctly on the local switch, but there is a problem on the remote end of the PVC. 

E. The PVC is not configured on the local switch. 

Answer:

Explanation: The PVC STATUS displays the status of the PVC. The DCE device creates and sends the report to the DTE devices. There are 4 statuses: ACTIVE: the PVC is operational and can transmit dataINACTIVE: the connection from the local router to the switch is working, but the connection to the remote router is not availableDELETED: the PVC is not present and no LMI information is being received from the Frame Relay switch STATIC: the Local Management Interface (LMI) mechanism on the interface is disabled (by using the “no keepalive” command). This status is rarely seen. 


Q36. - (Topic 1) 

At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer:

Explanation: RSTP and STP operate on switches and are based on the exchange of Bridge Protocol Data Units (BPDUs) between switches. One of the most important fields in BPDUs is the Bridge Priority in which the MAC address is used to elect the Root Bridge , RSTP operates at Layer 2. http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk621/technologies_white_paper09186a0080094cf a.shtml 


Q37. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

A technician has configured the FastEthernet 0/1 interface on Sw11 as an access link in VLAN 1. Based on the output from the show vlan brief command issued on Sw12, what will be the result of making this change on Sw11? 

A. Only the hosts in VLAN 1 on the two switches will be able to communicate with each other. 

B. The hosts in all VLANs on the two switches will be able to communicate with each other. 

C. Only the hosts in VLAN 10 and VLAN 15 on the two switches will be able to communicate with each other. 

D. Hosts will not be able to communicate between the two switches. 

Answer:

Explanation: 

VLANs are local to each switch's database, and VLAN information is not passed between switches without implementing VLAN Trunk Protocol (VTP). Trunks carry traffic from all VLANs to and from the switch by default but, can be configured to carry only specified VLAN traffic. Trunk links are required to pass VLAN information between switches. So Sw11 port should be trunk not access port. Additionally, there are no ports assigned to VLAN 1. 


Q38. - (Topic 3) 

Users have been complaining that their Frame Relay connection to the corporate site is very slow. The network administrator suspects that the link is overloaded. Based on the partial output of the Router # show frame relay pvc command shown in the graphic, which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion? 

A. DLCI=100 

B. last time PVC status changed 00:25:40 

C. in BECN packets 192 

D. in FECN packets 147 

E. in DF packets 0 

Answer:

Explanation: 

First we should grasp the concept of BECN & FECN through an example: 

Suppose Router A wants to send data to Router B through a Frame Relay network. If the network is congested, Switch 1 (a DCE device) will set the FECN bit value of that frame to 1, indicating that frame experienced congestion in the path from source to destination. This frame is forwarded to Switch 2 and to Router B (with the FECN bit = 1). Switch 1 knows that the network is congesting so it also sends frames back to Router A with BECN bit set to 1 to inform that path through the network is congested. 

In general, BECN is used on frames traveling away from the congested area to warn source devices that congestion has occurred on that path while FECN is used to alert receiving devices if the frame experiences congestion. 

BECN also informs the transmitting devices to slow down the traffic a bit until the network returns to normal state. The question asks “which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion” which means it asks about the returned parameter which indicates congestion ->BECN. 


Q39. - (Topic 3) 

What are three reasons that an organization with multiple branch offices and roaming users might implement a Cisco VPN solution instead of point-to-point WAN links? (Choose three.) 

A. reduced cost 

B. better throughput 

C. broadband incompatibility 

D. increased security 

E. scalability 

F. reduced latency 

Answer: A,D,E 

Explanation: Cisco VPN solutions provide exceptional security through encryption and authentication technologies that protect data in transit from unauthorized access and attacks. A Cisco VPN helps you: Use highly secure communications, with access rights tailored to individual users Quickly add new sites or users, without significantly expanding your existing infrastructure Improve productivity by extending corporate networks, applications, and collaboration tools Reduce communications costs while increasing flexibility 


Q40. DRAG DROP - (Topic 2) 

Answer: 

Explanation: 

Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) is a Cisco proprietary routing protocol, so it is vendor-specific. By default, EIGRP internal routes have an administrative distance value of 90. OSPF uses cost as its metric. By default, the cost of an interface is calculated based on bandwidth with the formula cost= 10000 0000/bandwidth (in bps). OSPF elects a DR on each broadcast and nonbroadcast multiaccess networks (like Ethernet and Frame Relay environments, respectively). It doesn’t elect a DR on point-to-point link (like a serial WAN). 


To know more about the 200-105, click here.

Tagged as : Cisco 200-105 Dumps, Download 200-105 pdf, 200-105 VCE, 200-105 pass4sure, examcollection 200-105