200-105 Guide

10 Tips For 200-105 examinee

Act now and download your Cisco 200-105 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-105 tutorials. Download Regenerate Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-105 with a classic professional.

2021 Apr 200-105 practice test

Q11. - (Topic 3) 

Which feature does PPP use to encapsulate multiple protocols? 

A. NCP 

B. LCP 

C. IPCP 

D. IPXP 

Answer:

Explanation: 

PPP permits multiple network layer protocols to operate on the same communication link. For every network layer protocol used, a separate Network Control Protocol (NCP) is provided in order to encapsulate and negotiate options for the multiple network layer protocols. It negotiates network-layer information, e.g. network address or compression options, after the connection has been established 


Q12. - (Topic 3) 

It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following are required to solve this? (Choose three) 

A. configure static frame relay map entries for each subinterface network. 

B. remove the ip address from the physical interface 

C. create the virtual interfaces with the interface command 

D. configure each subinterface with its own IP address 

E. disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks 

F. encapsulate the physical interface with multipoint PPP 

Answer: B,C,D 

Explanation: 

How To Configure Frame Relay Subinterfaces http://www.orbit-computer-solutions.com/How-To-Configure-Frame-Relay-Subinterfaces.php 

Step to configure Frame Relay subinterfaces on a physical interface: 

1. Remove any network layer address (IP) assigned to the physical interface. If the physical interface has an address, frames are not received by the local subinterfaces. 

2. Configure Frame Relay encapsulation on the physical interface using the encapsulation frame-relay command. 

3. For each of the defined PVCs, create a logical subinterface. Specify the port number, followed by a period (.) and the subinterface number. To make troubleshooting easier, it is suggested that the subinterface number matches the DLCI number. 

4. Configure an IP address for the interface and set the bandwidth. 

5. Configure the local DLCI on the subinterface using the frame-relay interface-dlci command. Configuration Example: R1>enable R1#configure terminal R1(config)#interface serial 0/0/0 R1(config-if)#no ip address R1(config-if)#encapsulation frame-relay R1(config-if)#no shutdown R1(config-if)#exit R1(config-subif)#interface serial 0/0/0.102 point-to-point R1(config-subif)#ip address 192.168.1.245 255.255.255.252 R1(config-subif)#frame-relay interface-dlci 102 R1(config-subif)#end R1#copy running-config startup-config 


Q13. - (Topic 2) 

Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: C,D 

Explanation: 

The areas can be any number from 0 to 4.2 billion and 1 to 65,535 for the Process ID. The process ID is the ID of the OSPF process to which the interface belongs. The process ID is local to the router, and two OSPF neighboring routers can have different OSPF process IDs. (This is not true of Enhanced Interior Gateway Routing Protocol [EIGRP], in which the routers need to be in the same autonomous system). Cisco IOS Software can run multiple OSPF processes on the same router, and the process ID merely distinguishes one process from the other. The process ID should be a positive integer. 


Q14. - (Topic 2) 

What are the two default metrics used by EIGRP for route selection? (Choose two.) 

A. Bandwidth 

B. Delay 

C. Reliability 

D. Load 

E. MTU 

Answer: A,B 

Explanation: 

EIGRP adds together weighted values of different network link characteristics in order to calculate a metric for evaluating path selection. 

These characteristics include: 

. Delay (measured in 10s of microseconds) 

. Bandwidth (measured in kilobytes per second) 

. Reliability (in numbers ranging from 1 to 255; 255 being the most reliable) 

. Load (in numbers ranging from 1 to 255; 255 being saturated) 

Various constants (K.1.through K.5) are able to be set by a user to produce varying routing behaviors. However by default, only delay and bandwidth are used in the weighted formula to produce a single 32bit metric: 

Note:.Default K values are:.K1.=.K3.= 1 and.K2.=.K4.=.K5.= 0When K5.is equal to 0 then [ 

K5/(.K4.+ reliability)] is defined to be 1 

Use of the default constants effectively reduces the formula above to: 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/enhanced-interior-gateway-routing-protocol-eigrp/whitepaper_C11-720525.html 


Q15. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

From R1, a network administrator is able to ping the serial interface of R2 but, unable to ping any of the subnets attached to RouterB. Based on the partial outputs in the exhibit, what could be the problem? 

A. EIGRP does not support VLSM. 

B. The EIGRP network statements are incorrectly configured. 

C. The IP addressing on the serial interface of RouterA is incorrect. 

D. The routing protocol has summarized on the classful boundary. 

E. EIGRP has been configured with an invalid autonomous system number. 

Answer:

Explanation: 

CCNA - EIGRP Common Question Reference: 

http://www.orbitco-ccna-pastquestions.com/CCNA---EIGRP-Common-Question.php 

Explanation: 

If you look carefully at the R2 ip route, you will discover that the R2 does not learn any network from R1; this is because the routing protocol used here (EIGRP) performs auto summary when advertising routes to peers across a network. So in this case the address 172.17.0.0/16 is a summarized address. If the router was configured with no auto summary command, R2 LAN addresses would have been advertised and reached. 


Up to the minute 200-105 practice question:

Q16. DRAG DROP - (Topic 2) 

Answer: 

Explanation: 

Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) is a Cisco proprietary routing protocol, so it is vendor-specific. By default, EIGRP internal routes have an administrative distance value of 90. OSPF uses cost as its metric. By default, the cost of an interface is calculated based on bandwidth with the formula cost= 10000 0000/bandwidth (in bps). OSPF elects a DR on each broadcast and nonbroadcast multiaccess networks (like Ethernet and Frame Relay environments, respectively). It doesn’t elect a DR on point-to-point link (like a serial WAN). 


Q17. - (Topic 1) 

Which two of these statements regarding RSTP are correct? (Choose two.) 

A. RSTP cannot operate with PVST+. 

B. RSTP defines new port roles. 

C. RSTP defines no new port states. 

D. RSTP is a proprietary implementation of IEEE 802.1D STP. 

E. RSTP is compatible with the original IEEE 802.1D STP. 

Answer: B,E 

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk621/technologies_white_paper09186a0080094cf a.shtml 

Port Roles The role is now a variable assigned to a given port. The root port and designated port roles remain, while the blocking port role is split into the backup and alternate port roles. The Spanning Tree Algorithm (STA) determines the role of a port based on Bridge Protocol Data Units (BPDUs). In order to simplify matters, the thing to remember about a BPDU is there is always a method to compare any two of them and decide whether one is more useful than the other. This is based on the value stored in the BPDU and occasionally on the port on which they are received. This considered, the information in this section explains practical approaches to port roles. 

Compatibility with 802.1D RSTP is able to interoperate with legacy STP protocols. However, it is important to note that the inherent fast convergence benefits of 802.1w are lost when it interacts with legacy bridges. 


Q18. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are true about interVLAN routing in the topology that is shown in the exhibit? (Choose two.) 

A. Host E and host F use the same IP gateway address. 

B. Router1 and Switch2 should be connected via a crossover cable. 

C. Router1 will not play a role in communications between host A and host D. 

D. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 must be configured with subinterfaces. 

E. Router1 needs more LAN interfaces to accommodate the VLANs that are shown in the exhibit. 

F. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 and the FastEthernet 0/1 interface on Switch2 trunk ports must be configured using the same encapsulation type. 

Answer: D,F 

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk815/technologies_configuration_example09186a 00800949fd.shtml 


Q19. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.154.154.1 

C. 172.16.5.1 

D. 192.168.5.3 

Answer:

Explanation: 

CCNA Tutorial: The OSPF Router ID (RID) http://www.thebryantadvantage.com/CCNACertificationExamTutorialOSPFRouterIDRID.ht m 

When determining the Router ID (RID) of an OSPF-enabled router, OSPF will always use the numerically highest IP address on the router’s loopback interfaces, regardless of whether that loopback is OSPF-enabled. 

What if there is no loopback? OSPF will then use the numerically highest IP address of the physical interfaces, regardless of whether that interface is OSPF-enabled. 


Q20. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Which statement describes DLCI 17? 

A. DLCI 17 describes the ISDN circuit between R2 and R3. 

B. DLCI 17 describes a PVC on R2. It cannot be used on R3 or R1. 

C. DLCI 17 is the Layer 2 address used by R2 to describe a PVC to R3. 

D. DLCI 17 describes the dial-up circuit from R2 and R3 to the service provider. 

Answer:

Explanation: 

DLCI stands for Data Link Connection Identifier. DLCI values are used on Frame Relay interfaces to distinguish between different virtual circuits. DLCIs have local significance because, the identifier references the point between the local router and the local Frame Relay switch to which the DLCI is connected. 


To know more about the 200-105, click here.

Tagged as : Cisco 200-105 Dumps, Download 200-105 pdf, 200-105 VCE, 200-105 pass4sure, examcollection 200-105