200-120 Guide

Quick Guide: ccna 200-120 study guide

You are guaranteed a fantastic achievement by simply using Ucertify Cisco 200-120 no cost simulated dumps. Get certified this kind of week and download Cisco Cisco 200-120 exam questions along with answers on your PC these days. You will be on the approach towards accomplishment soon! If you have zero ideas in regards to the Cisco 200-120 exam preparation or cant find what youre looking for, please contact our own 7/24 customer support or email for you to support@Ucertify.com with regard to further assistance.

2021 Aug testking ccna 200-120:

Q81. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

What is the cause of the Syslog output messages? 

A. The EIGRP neighbor on Fa0/1 went down due to a failed link. 

B. The EIGRP neighbor connected to Fa0/1 is participating in a different EIGRP process, causing the adjacency to go down. 

C. A shut command was executed on interface Fa0/1, causing the EIGRP adjacency to go down. 

D. Interface Fa0/1 has become error disabled, causing the EIGRP adjacency to go down. 

Answer: C 


Q82. - (Topic 7) 

Scenario: 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R4 in the Branchl office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a Layer 2 issue; an encapsulation mismatch on serial links. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. The R3 router ID is configured on R4. 

Answer: A 


Q83. - (Topic 3) 

The network administrator needs to address seven LANs. RIP version 1 is the only routing protocol in use on the network and subnet 0 is not being used. What is the maximum number of usable IP addresses that can be supported on each LAN if the organization is using one class C address block? 

A. 8 

B. 6 

C. 30 

D. 32 

E. 14 

F. 16 

Answer: C 


Q84. - (Topic 9) 

Which three statements about IPv6 prefixes are true? (Choose three.) 

A. FF00:/8 is used for IPv6 multicast. 

B. FE80::/10 is used for link-local unicast. 

C. FC00::/7 is used in private networks. 

D. 2001::1/127 is used for loopback addresses. 

E. FE80::/8 is used for link-local unicast. 

F. FEC0::/10 is used for IPv6 broadcast. 

Answer: A,B,C 


Q85. - (Topic 4) 

Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: C,D 


200-120  actual exam

Up to the immediate present cisco ccna routing and switching 200-120 pdf free download:

Q86. - (Topic 2) 

Refer to Exhibit: How many broadcast domains are shown in the graphic assuming only the default VLAN is configured on the switches? 

A. one 

B. two 

C. six 

D. twelve 

Answer: A 


Q87. - (Topic 8) 

What are three reasons that an organization with multiple branch offices and roaming users might implement a Cisco VPN solution instead of point-to-point WAN links? (Choose three.) 

A. reduced cost 

B. better throughput 

C. broadband incompatibility 

D. increased security 

E. scalability 

F. reduced latency 

Answer: A,D,E 


Q88. - (Topic 1) 

For what two purposes does the Ethernet protocol use physical addresses? (Choose two.) 

A. to uniquely identify devices at Layer 2 

B. to allow communication with devices on a different network 

C. to differentiate a Layer 2 frame from a Layer 3 packet 

D. to establish a priority system to determine which device gets to transmit first 

E. to allow communication between different devices on the same network 

F. to allow detection of a remote device when its physical address is unknown 

Answer: A,E 


Q89. - (Topic 4) 

Which command reveals the last method used to powercycle a router? 

A. show reload 

B. show boot 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: D 


Q90. - (Topic 2) 

In a switched environment, what does the IEEE 802.1Q standard describe? 

A. the operation of VTP 

B. a method of VLAN trunking 

C. an approach to wireless LAN communication 

D. the process for root bridge selection 

E. VLAN pruning 

Answer: B 


To know more about the 200-120, click here.

Tagged as : Cisco 200-120 Dumps, Download 200-120 pdf, 200-120 VCE, 200-120 pass4sure, examcollection 200-120