200-120 Guide

Ideas to nikon 24-120 vs 28-200

Download the Cisco 200-120 examination engine on your PC, and you can preview as well as review the particular Cisco study supplies with ease. In case you have any kind of trouble, you can seek with regard to help from your study guidebook or the online customer help at if you need. Ucertify most up-to-date Cisco Cisco practice exam questions and answers make your skills very sharp as well as give you the vast knowledge. You will have a brilliant future with your IT job with a Cisco Cisco 200-120 certification. Register

2021 Aug pass4sure ccna 200-120:

Q51. - (Topic 5) 

Syslog was configured with a level 3 trap. Which 3 types of logs would be generated (choose four) 

A. Emergencies 

B. Alerts 

C. Critical 

D. Errors 

E. Warnings 

Answer: A,B,C,D 


Q52. DRAG DROP - (Topic 7) 

Answer: 


Q53. - (Topic 2) 

What are three advantages of VLANs? (Choose three.) 

A. VLANs establish broadcast domains in switched networks. 

B. VLANs utilize packet filtering to enhance network security. 

C. VLANs provide a method of conserving IP addresses in large networks. 

D. VLANs provide a low-latency internetworking alternative to routed networks. 

E. VLANs allow access to network services based on department, not physical location. 

F. VLANs can greatly simplify adding, moving, or changing hosts on the network. 

Answer: A,E,F 


Q54. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

What two results would occur if the hub were to be replaced with a switch that is configured with one Ethernet VLAN? (Choose two.) 

A. The number of collision domains would remain the same. 

B. The number of collision domains would decrease. 

C. The number of collision domains would increase. 

D. The number of broadcast domains would remain the same. 

E. The number of broadcast domains would decrease. 

F. The number of broadcast domains would increase. 

Answer: C,D 


Q55. - (Topic 1) 

A network administrator is verifying the configuration of a newly installed host by establishing an FTP connection to a remote server. What is the highest layer of the protocol stack that the network administrator is using for this operation? 

A. application 

B. presentation 

C. session 

D. transport 

E. internet 

F. data link 

Answer: A 


200-120  exam fees

Renovate ccna dumps for 200-120:

Q56. - (Topic 4) 

Which command encrypts all plaintext passwords? 

A. Router# service password-encryption 

B. Router(config)# password-encryption 

C. Router(config)# service password-encryption 

D. Router# password-encryption 

Answer: C 


Q57. - (Topic 2) 

Which two protocols are used by bridges and/or switches to prevent loops in a layer 2 network? (Choose two.) 

A. 802.1d 

B. VTP 

C. 802.1q 

D. STP 

E. SAP 

Answer: A,D 


Q58. - (Topic 2) 

What does a Layer 2 switch use to decide where to forward a received frame? 

A. source MAC address 

B. source IP address 

C. source switch port 

D. destination IP address 

E. destination port address 

F. destination MAC address 

Answer: F 


Q59. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Switch port FastEthernet 0/24 on ALSwitch1 will be used to create an IEEE 802.1Q-compliant trunk to another switch. Based on the output shown, what is the reason the trunk does not form, even though the proper cabling has been attached? 

A. VLANs have not been created yet. 

B. An IP address must be configured for the port. 

C. The port is currently configured for access mode. 

D. The correct encapsulation type has not been configured. 

E. The “no shutdown” command has not been entered for the port. 

Answer: C 


Q60. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

The network shown in the diagram is experiencing connectivity problems. Which of the following will correct the problems? (Choose two.) 

A. Configure the gateway on Host A as 10.1.1.1. 

B. Configure the gateway on Host B as 10.1.2.254. 

C. Configure the IP address of Host A as 10.1.2.2. 

D. Configure the IP address of Host B as 10.1.2.2. 

E. Configure the masks on both hosts to be 255.255.255.224. 

F. Configure the masks on both hosts to be 255.255.255.240. 

Answer: B,D 


To know more about the 200-120, click here.

Tagged as : Cisco 200-120 Dumps, Download 200-120 pdf, 200-120 VCE, 200-120 pass4sure, examcollection 200-120