200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 841 Q&As
  • Last Updated
  • Dec 12,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Free 200-125 class Reviews & Tips

It is more faster and easier to pass the Cisco 200-125 exam by using Vivid Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Improved 200-125 Exam and find the same core area 200-125 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 200-125 test question

Q61. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 


What is the most appropriate summarization for these routes? 

A. 10.0.0.0 /21 

B. 10.0.0.0 /22 

C. 10.0.0.0 /23 

D. 10.0.0.0 /24 

Answer: B 


Q62. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Which three statements correctly describe Network Device A? (Choose three.) 

A. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does not require an IP address. 

B. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does require an IP address on a unique IP subnet. 

C. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 2 device for the PCs to communicate with each other. 

D. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 3 device for the PCs to communicate with each other. 

E. With a network wide mask of 255.255.254.0, each interface does not require an IP address. 

Answer: B,D,E 


Q63. - (Topic 4) 

Before installing a new, upgraded version of the IOS, what should be checked on the router, and which command should be used to gather this information? (Choose two.) 

A. the amount of available ROM 

B. the amount of available flash and RAM memory 

C. the version of the bootstrap software present on the router 

D. show version 

E. show processes 

F. show running-config 

Answer: B,D 


Q64. - (Topic 7) 

What Cisco IOS feature can be enabled to pinpoint an application that is causing slow network performance? 

A. SNMP 

B. Netflow 

C. WCCP 

D. IP SLA 

Answer: B 


Q65. - (Topic 8) 

Which two options are valid WAN connectivity methods? (Choose two.) 

A. PPP 

B. WAP 

C. DSL 

D. L2TPv3 

E. Ethernet 

Answer: A,C 


200-125 testing engine

Up to the minute 200-125 practice exam:

Q66. - (Topic 2) 

What is one benefit of PVST+? 

A. PVST+ supports Layer 3 load balancing without loops. 

B. PVST+ reduces the CPU cycles for all the switches in the network. 

C. PVST+ allows the root switch location to be optimized per VLAN. 

D. PVST+ automatically selects the root bridge location, to provide optimized bandwidth usage. 

Answer: C 


Q67. - (Topic 8) 

Which two statistics appear in show frame-relay map output? (Choose two.) 

A. the number of BECN packets that are received by the router 

B. the value of the local DLCI 

C. the number of FECN packets that are received by the router 

D. the status of the PVC that is configured on the router 

E. the IP address of the local router 

Answer: B,D 


Q68. DRAG DROP - (Topic 7) 


Answer: 



Q69. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 


What is the most efficient summarization that R1 can use to advertise its networks to R2? 

A. 172.1.0.0/22 

B. 172.1.0.0/21 

C. 172.1.4.0/22 

D. 172.1.4.0/24 

172.1.5.0/24 

172.1.6.0/24 

172.1.7.0/24 

E. 172.1.4.0/25 

172.1.4.128/25 

172.1.5.0/24 

172.1.6.0/24 

172.1.7.0/24 

Answer: C 


Q70. - (Topic 6) 

What will be the result if the following configuration commands are implemented on a Cisco switch? 

Switch(config-if)# switchport port-security 

Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky 

A. A dynamically learned MAC address is saved in the startup-configuration file. 

B. A dynamically learned MAC address is saved in the running-configuration file. 

C. A dynamically learned MAC address is saved in the VLAN database. 

D. Statically configured MAC addresses are saved in the startup-configuration file if frames from that address are received. 

E. Statically configured MAC addresses are saved in the running-configuration file if frames from that address are received. 

Answer: B 


Topic 7, Troubleshooting 

252. - (Topic 7) 

What command visualizes the general NetFlow data on the command line? 

A. show ip flow export 

B. show ip flow top-talkers 

C. show ip cache flow 

D. show mls sampling 

E. show mls netflow ip 

Answer: C 


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125