220-901 Guide

Ideas to comptia 220 901

It is more faster and easier to pass the CompTIA 220 901 practice test free exam by using Pinpoint CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901) questuins and answers. Immediate access to the Updated 220 901 dumps Exam and find the same core area 220 901 exam questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

Q81. A network administrator has a requirement to implement a WiFi hot-spot for the public. Which of the following should be used for secure access?

A. WEP and TKIP

B. WPA2 and AES

C. WPA and static IPs

D. WPA2 and MAC filtering

Answer: B


Q82. A user reports an inkjet printer is constantly feeding two sheets of paper for every page printed. Which of the following is the MOST likely reason?

A. Poor paper quality

B. Incorrect paper size

C. Defective duplexer

D. Worn feed rollers

Answer: D


Q83. A technician is required to connect a new cable to an open port on the patch panel. Which of the following would the technician MOST likely use in this situation?

A. Loopback tool

B. Multimeter

C. Punchdown tool

D. Toner probe

Answer: C


Q84. Which of the following connectors are commonly used for fiber optic cables?

A. RJ-11 and RJ-45

B. ST and LC

C. F-connectors

D. BNC

Answer: B


Q85. The Chief Executive Officer (CEO) of a company has requested outside access to a server within the company network so that sensitive documents can be worked on from home. Which of the following is the MOST appropriate tool to give the CEO the requested access?

A. VNC

B. Port forwarding

C. Port triggering

D. VPN

Answer:: D


Q86. A technician is responsible for setting up laptops in a room for a small conference. The laptops need to communicate with each other as well as a workstation in the room. The workstation has a wireless expansion card. A switch is not available for the laptops and they cannot access the corporate network. Which of the following does the technician need to implement?

A. Adhoc network

B. Bluetooth network

C. Serial network

D. USB network

Answer:: A


Q87. A customer asks a technician for a device that has the capability to easily connect a laptop to an external monitor, keyboard, mouse, and charge the battery. Which of the following devices should the technician recommend to the customer?

A. Lightning

B. KVM switch

C. USB 3.0

D. Docking station

Answer: D


Q88. Which of the following interfaces are used to simultaneously transfer video and audio at high rates?

A. HDMI

B. DVI-D

C. S-Video

D. DVI-I

Answer: A


Q89. A customer wants to connect a laptop to a mobile device’s Internet for use in situations where there is no Internet connectivity. Which of the following technologies would the technician recommend to the customer?

A. IR

B. NFC

C. Hotspot

D. Lightning

Answer: C


Q90. Which of the following characteristics is generally found on a docking station that port replicators do not offer?

A. Replicators usually have more USB ports than docks.

B. Docks generally do not need separate power to function.

C. Docks have independent hardware that replicators lack.

D. Replicators have additional NIC that docks lack.

Answer: C


To know more about the 220-901, click here.

Tagged as : CompTIA 220-901 Dumps, Download 220-901 pdf, 220-901 VCE, 220-901 pass4sure, examcollection 220-901