350-080 Guide

The Secret of p4s 350-080

Buying each of our Cisco Cisco exam course, you may get: 1. Newest practice materials 2. Continuously available chat support and e-mail regarding technical help 3. 100% cash back assure and 99% passing ratio 4. Fast access in order to 350-080 dumps 5. Pass Cisco 350-080 exam on your 1st try without any issue 6. Designed around the basis of Cisco syllabus 7. A long time of knowledgeable experts

2021 Oct 350-080 p4s:

Q41. Which three flow-control port states lead to enabled link flow control? (Choose three.)

A. Receive port: Enabled, Transmit port: Enabled

B. Receive port: Enabled, Transmit port: Desired

C. Receive port: Enabled, Transmit port: Disabled

D. Receive port: Disabled, Transmit port: Desired

E. Receive port: Desired, Transmit port: Desired

Answer: A,B,E


Q42. Which command will allow you to display the configured QoS group and the ingress buffer allocated to each QoS group?

A. show interface priority-flow-control

B. show interface queuing

C. show queuing interface

D. show policy-map system type queuing

E. show policy-map interface ethernet <x/y> type queuing

Answer: C


Q43. What tasks can only be performed in the default or admin VDC?

A. EPLD upgrade, IOS ISSU, FcoE feature enablement, CoPP configuration, and rolling back a checkpoint

B. EPLD upgrade, Cisco IOS ISSU, FCoE feature enablement, CoPP configuration, and ACL capture

enablement

C. EPLD upgrade, Cisco IOS ISSU, FCoE feature enablement, CoPP configuration and SNMP configuration

D. EPLD upgrade, Cisco IOS ISSU, FCoE feature enablement, CoPP configuration, and write erase

Answer: B


Q44. Refer to the exhibit.

What is the purpose of this command on the Cisco Nexus 7000 switch?

A. The command enables conversational learning on FabricPath VLANs 1 through 10 for the F Series module.

B. The command enables the FabricPath protocol on VLANs 1 through 10.

C. There is no need for this command because conversational learning is enabled by default for all VLANs.

D. The command enables conversational learning on a classic Ethernet VLAN for the F Series module.

Answer: D


Q45. Refer to the exhibit.

Company ABC recently implemented the network load balancing across distributed data centers. It doesn't work as expected. Which option is a possible solution to address the issue?

A. Add static ARP entries on Cisco Nexus for both load balancers

B. Add a new OTV broadcast group

C. Use a dedicated VLAN for network load balancer

D. Enable selective unknown unicast flooding

Answer: D


Renew pass for sure 350-080:

Q46. Which Cisco Nexus 1000v switch CLI command is used to verify the connection between the Cisco Nexus 1000v Series switch and Vmware?

A. show module

B. show svd console

C. show svs connections

D. show svs domain

E. show svd domain

Answer: C


Q47. Refer to the exhibit.

Which statement about the exhibit is true?

A. OTV does not extend STP across sites. Each site runs its own STP, rather than including all sites in a large STP domain. This topology also allows the use of different STP modes, such as PVRST+ or MST, in each site.

B. OTV extends STP across sites. Each site runs its own STP, which includes all sites in a large STP domain. This topology also allows the use of different STP modes, such as PVRST+ or MST in each site.

C. OTV does not extend STP across sites. Each site runs multiple STPs that include all sites in a large STP domain. This topology also allows the use of different STP modes, such as PerPVRST+ or MST, in each site.

D. OTV extends STP across sites. Each site runs its own STP, which includes all sites in a large STP domain. This topology does not allow the use of different STP modes, such as PVRST+ or MST, in each site.

Answer: A


Q48. Which are valid statements about Cisco Virtual Interface Card (VIC)? (Choose two.)

A. The Cisco VIC can create an unlimited number of Virtual NICs.

B. The number of vNICs on the Cisco VIC that can be created is determined by the number of chassis uplinks.

C. vNICs are created using software on the host operating system.

D. The host operating system sees a vNIC as a physical PCIe device.

E. The host operating system sees a vNIC as a sub-interface of a primary NIC.

F. The Cisco VIC can create 1024 vNICs.

Answer: B,D


Q49. Which of the following is an advanced networking function performed by VEM?

A. QOS.

B. Snooping.

C. VSAN creation.

D. VLAN pruning.

Answer: A


Q50. Each port that is configured to use LACP has an LACP port priority. Which statements are true about LACP port priority? (Choose three.)

A. Port priority value can be configured between 1 and 65535.

B. A higher port priority value means a higher priority of LACP.

C. Port priority can be configured so that specific links can be chosen as active links rather than the hot standby links within the port channel.

D. LACP uses the port priority with the port number to form the port identifier.

E. LACP Port priority default value should always be changed

Answer: A,C,D


To know more about the 350-080, click here.

Tagged as : Cisco 350-080 Dumps, Download 350-080 pdf, 350-080 VCE, 350-080 pass4sure, examcollection 350-080