640-875 Guide

Facts about 640-875 spngn1 pdf

Testking but not only caters everybody the data about the Audit 640-875 review tutorial but also provides you the wonderful review product that produces the particular certification examination basic. 640-875 review product as well as 640-875 has become ready for people by proficient as well as knowledgeable squad than me pros who have got a long example of students?¡¥ complications in addition to their specifications in the said certification.

2021 Aug 640-875 spngn1:

Q41. Refer to the exhibit. 

R1 and R2 are running RIPv1 for the 10.0.0.0 and 192.168.1.0 networks. No default or static routes have been configured on the routers. Which two statements about this topology are true? (Choose two.) 

A. R1 summarizes the 10.1.1.0/24 subnet to 10.0.0.0/8 when it sends its RIPv1 routing updates to R2. R2 summarizes the 10.2.2.0/24 subnet to 10.0.0.0/8 when it sends its RIPv1 routing updates to R1. 

B. To support this topology, R1 and R2 must be configured so that RIPv1 auto-summary is disabled. 

C. R1 sends information about the 10.1.1.0/24 subnet when it sends its RIPv1 routing updates to R2. R2 sends information about the 10.2.2.0/24 subnet when it sends its RIPv1 routing updates to R1. Example of RIPv1 update from R1 to R2: 

D. RIP: build update entries network 10.1.1.0/24 metric 1 Hosts on the 10.1.1.0/24 subnet are unable to communicate with hosts on the 10.2.2.0/24 subnet. 

E. R1 accepts the 10.2.2.0/24 RIPv1 routing updates from R2 and installs the 10.2.2.0/24 route in its routing table. R2 accepts the 10.1.1.0/24 RIPv1 routing updates from R1 and installs the 10.1.1.0/24 route in its routing table. 

Answer: A,D 

Explanation: 


Q42. Refer to the exhibit. 

Using a single Class C network of 192.168.1.0/24 and VLSM, which two options specify the number of subnets that are needed to support this network and what are the minimum sizes of the required subnets? (Choose two.) 

A. 4 subnets 

B. 6 subnets 

C. 8 subnets 

D. 26 subnets 

E. 28 subnets 

F. two /30 subnets + one /28 subnets + one /29 subnets 

G. four /30 subnets + two /28 subnets 

H. six /30 subnets + two /28 subnets 

I. twenty six /30 subnets 

J. twenty eight /30 subnets 

Answer: B,G 

Explanation: 


Q43. When two or more different routes exist to the same destination that have been learned from two different routing protocols, what does a router use to determine the best route? 

A. routing protocol metric 

B. administrative distance 

C. hop count 

D. path cost 

E. local preference 

Answer: B 

Explanation: 


Q44. Given the IP address of 209.168.200.155/27, which two options are the subnet that this IP address belongs to and the subnet broadcast IP address? (Choose two.) 

A. 209.168.200.64 255.255.255.224 

B. 209.168.200.96 255.255.255.224 

C. 209.168.200.128 255.255.255.224 

D. 209.168.200.95 

E. 209.168.200.127 

F. 209.168.200.159 

Answer: C,F 

Explanation: 


Q45. Refer to the exhibit. 

Robert is sending an instant message to Mary. The message will be broken into a series of packets that will traverse all network devices. Which four options are the MAC and IP source and destination addresses that will populate these packets as they are forwarded from Router2 to Router1? (Choose four.) 

A. source MAC = 0000.00a1.2222 

B. source MAC = 0000.000c.0123 

C. destination MAC = 0000.00a1.3333 

D. destination MAC = 0000.000c.0124 

E. source IP 10.1.2.2 

F. source IP 10.1.1.253 

G. destination IP = 10.1.3.3 

H. destination IP = 10.1.1.254 

Answer: B,D,E,G 

Explanation: 


640-875  practice test

Replace 640-875 pdf:

Q46. Which statement about STP operations is true? 

A. One root bridge exists per collision domain. 

B. One root port is established per root bridge. 

C. One designated port is defined per segment. 

D. Non-designated ports are set in the forwarding state. 

E. One root port exists per broadcast domain. 

Answer: C 

Explanation: 


Q47. Given the IP address 172.16.170.15 255.255.224.0, which three options are the subnet that this IP address belongs to, the host IP address range on this subnet, and the subnet broadcast IP address? (Choose three.) 

A. subnet = 172.16.160.0/19 

B. subnet = 172.16.170.0/19 

C. subnet = 172.16.192.0/19 

D. host IP address range = 172.16.160.1 to 172.16.191.254 

E. host IP address range = 172.16.170.1 to 172.16.170.254 

F. host IP address range = 172.16.160.1 to 172.16.223.254 

G. subnet broadcast IP address = 172.16.170.255 

H. subnet broadcast IP address = 172.16.191.255 

I. subnet broadcast IP address = 172.16.223.255 

Answer: A,D,H 

Explanation: 


Q48. Which feature is used to protect the control plane of the router? 

A. port security 

B. uRPF 

C. routing protocol authentication 

D. VRF 

E. SSH 

F. SSL 

Answer: C 

Explanation: 


Q49. Refer to the exhibit. 

Which two statements about these partial Cisco IOS/IOS-XE configurations are true? (Choose two.) 

A. 10.1.1.2 is the inside local address. 

B. 192.168.1.2 is the outside local address. 

C. 192.168.1.2 is the outside global address. 

D. This is an example of static one-to-one Network Address Translation. 

E. This is an example of static Port Address Translation. 

Answer: A,D 

Explanation: 


Q50. What are the three RFC 1918 IPv4 private address ranges? (Choose three.) 

A. 10.0.0.0 - 10.255.255.255 

B. 172.16.0.0 - 172.255.255.255 

C. 172.16.0.0 - 172.31.255.255 

D. 192.168.0.0 - 192.168.31.255 

E. 192.168.0.0 - 192.168.255.255 

Answer: A,C,E 

Explanation: 


To know more about the 640-875, click here.

Tagged as : Cisco 640-875 Dumps, Download 640-875 pdf, 640-875 VCE, 640-875 pass4sure, examcollection 640-875