640-911 Guide

Ideas to cisco 640 911

Proper study guides for Avant-garde Cisco Introducing Cisco Data Center Networking - DCICN certified begins with Cisco 640 911 dcicn preparation products which designed to deliver the Downloadable 640 911 dcicn questions by making you pass the 640 911 dumps test at your first time. Try the free 640 911 dcicn demo right now.

Q11. Where does Cisco Nexus Operating System store the startup configuration file? 

A. RAM 

B. flash 

C. bootflash 

D. volatile 

E. NVRAM 

Answer: E


Q12. Which four statements indicate unique properties of VLAN 1 on Cisco Nexus switches? (Choose four.) 

A. VLAN 1 is used to flood multicast traffic. 

B. VLAN 1 cannot be deleted. 

C. VLAN 1 is used for Cisco Discovery Protocol. 

D. VLAN 1 is used for VTP advertisements. 

E. VLAN 1 defines a collision domain. 

F. VLAN 1 defines a broadcast domain. 

Answer: BCDF


Q13. Which two networking devices forward data based on destination MAC address? (Choose two.) 

A. repeater 

B. bridge 

C. switch 

D. router 

E. hub 

Answer: BC


Q14. What are two attributes of a VLAN? (Choose two.) 

A. A VLAN defines a collision domain. 

B. A VLAN defines a broadcast domain. 

C. Broadcasts are flooded to all VLANs. 

D. Collisions are flooded to all VLANs. 

E. A Layer 3 device is required to route packets between VLANs. 

F. A Layer 2 device is required to route packets between VLANs. 

Answer: BE


Q15. What is the decimal value of the hexadecimal number 0x718? 

A. 718 

B. 1816 

C. 2907 

D. 3511 

Answer: B


Q16. What are two default user roles in Cisco Nexus Operating System? (Choose two.) 

A. Admin 

B. Network Operator 

C. Operator 

D. Storage Operator 

E. Root 

F. System Manager 

Answer: AC


Q17. What are three modular Layer 2 processes in Cisco Nexus Operating System? (Choose three.) 

A. UDLD 

B. PIM 

C. HSRP 

D. STP 

E. Cisco Discovery Protocol 

F. OSPF 

Answer: ADE


Q18. Which field in an Ethernet II frame performs the same function as the DSAP field in an 802.3 Ethernet frame? 

A. start of frame 

B. EtherType 

C. frame check sequence 

D. Subnetwork Access Protocol 

E. Logical Link Control 

Answer: B


Q19. What is the subnet mask for the network 172.16.0.0/21? 

A. 255.255.0.0 

B. 255.255.255.240 

C. 255.255.248.0 

D. 255.255.255.248 

E. 255.255.248.240 

F. 255.255.255.0 

Answer: C


Q20. Which network topology is most closely associated with FDDI? 

A. bus 

B. token passing bus 

C. star 

D. extended star 

E. ring 

Answer: E


To know more about the 640-911, click here.

Tagged as : Cisco 640-911 Dumps, Download 640-911 pdf, 640-911 VCE, 640-911 pass4sure, examcollection 640-911