640-911 Guide

Tips for 640-911 exam fee

Vivid of 640-911 test question materials and resource for Cisco certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 640-911 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Introducing Cisco Data Center Networking - DCICN exam Today!

2021 Nov 640-911 dcicn exam topics:

Q41. What is the correct format of an access control list on a Cisco Nexus switch to only permit unencrypted Web traffic from the 172.16.1.0/25 network to destination host 10.10.1.110? 

A. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# permit tcp host 172.16.1.0/25 any eq 80 

B. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# permit tcp 172.16.1.0 255.255.255.128 any eq 80 

C. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# permit tcp 172.16.1.0/25 any eq 80 

D. N5K-A(config)#access-list 101 permit tcp 172.16.1.0/25 0.0.0.128 eq 80 

E. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# permit tcp any 172.16.1.0 255.255.248.0 eq 80 

Answer: C


Q42. What are two attributes of a VLAN? (Choose two.) 

A. A VLAN defines a collision domain. 

B. A VLAN defines a broadcast domain. 

C. Broadcasts are flooded to all VLANs. 

D. Collisions are flooded to all VLANs. 

E. A Layer 3 device is required to route packets between VLANs. 

F. A Layer 2 device is required to route packets between VLANs. 

Answer: BE


Q43. Which four statements indicate unique properties of VLAN 1 on Cisco Nexus switches? (Choose four.) 

A. VLAN 1 is used to flood multicast traffic. 

B. VLAN 1 cannot be deleted. 

C. VLAN 1 is used for Cisco Discovery Protocol. 

D. VLAN 1 is used for VTP advertisements. 

E. VLAN 1 defines a collision domain. 

F. VLAN 1 defines a broadcast domain. 

Answer: BCDF


Q44. What is the correct format of an access control list on a Cisco Nexus switch to deny hosts on the 172.16.1.0/21 network from accessing HTTP proxy servers listening on port 8080? 

A. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp 172.16.1.0 0.0.7.255 any eq 8080 N5K-A(config-acl)# permit ip any any 

B. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any 172.16.1.0 255.255.248.0 eq 8080 N5K-A(config-acl)# permit ip any any 

C. N5K-A(config)#access-list 101 deny tcp172.16.1.0 0.0.15.255 eq 8080 

D. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 172.16.1.0/21 eq 8080 

Answer: A


Q45. What are two advantages of employing an external router for inter-VLAN routing over an IEEE 802.1Q trunk link? (Choose two.) 

A. Layer 3 functionality is not required on the switch. 

B. The router facilitates communication between VLANs. 

C. The single traffic path is optimized. 

D. Latency is reduced as packets leave the switch. 

E. Equal-Cost Multipath is supported. 

Answer: AB


Refresh 640-911 videos:

Q46. On a new Cisco Nexus switch, you receive an error message when you attempt to create an SVI. What is the first command you must use to create the SVI? 

A. interface vlan (vlan_id) 

B. vlan (vlan_id) 

C. feature svi 

D. interface routed 

Answer: C


Q47. What is the minimum required command to enter global configuration mode on a Cisco Nexus switch? 

A. nexus# con 

B. nexus# configure 

C. nexus# configure global 

D. nexus# configure terminal 

Answer: A


Q48. What is the acronym expansion of the UDLD feature of Cisco Nexus Operating System? 

A. UniDirectional Link Detection 

B. Unified Data Link Distribution 

C. Unified Data Loss Detection 

D. Unified Directional Link Distribution 

E. Unidirectional Data Loss Detection 

Answer: A


Q49. Which command displays the Trunking Native Mode VLAN on port Ethernet 1/18? 

A. show running-config switchport e1/18 

B. show running-config e1/18 switchport 

C. show interface e1/18 

D. show interface e1/18 switchport 

E. show interface e1/18 native 

Answer: D


Q50. What are three reasons that switches supersede bridges? (Choose three.) 

A. Smaller frame buffers decrease latency. 

B. Forward, filter, or flood frames. 

C. Multiple simultaneous communications between ports. 

D. Larger inspection engine allows for higher throughput. 

E. Switches have many ports. 

Answer: BCE


To know more about the 640-911, click here.

Tagged as : Cisco 640-911 Dumps, Download 640-911 pdf, 640-911 VCE, 640-911 pass4sure, examcollection 640-911