642-980 Guide

Renovate 642-980 rapidshare Guide

Want to know Examcollection 642-980 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Troubleshooting Cisco Data Center Unified Fabric certification experience? Study Free Cisco 642-980 answers to Up to date 642-980 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 642-980 (Troubleshooting Cisco Data Center Unified Fabric) test on your first attempt.

2021 Oct 642-980 real exam

Q31. A customer reports that it cannot establish a vPC peer link between two Cisco Nexus 5548UP Switches. The interfaces on both switches are configured and cabled correctly. The interface status is up/down on switch 1 and up/up on switch 2. Which three steps are taken to isolate the root cause? (Choose three.) 

A. ask the customer if the link was ever functional 

B. determine whether the fiber-optic cable type (single mode or multimode) matches the X2 modules 

C. swap the fiber-optic cable with one known to be good 

D. swap the transceivers between the two interfaces 

E. swap the ends of the fiber-optic cable 

Answer: CDE 


Q32. A customer is deploying FCoE in its networ and has found that the connected host does not support FIP. Which command will be useful in troubleshooting this issue? 

A. show platform fcoe_mgr info interface vfc id 

B. show platform fcoe_mgr info software interface vfc id 

C. show platform software fcoe_mgr info interface vfc id 

D. show platform software interface fcoe_mgr info vfc id 

Answer: C 


Q33. Which two describe the correct requirements for non-disruptive IOS ISSU on Cisco Nexus 7000 Series Switches? (Choose two.) 

A. updated kickstart and system images must be staged in bootflash on single-supervisor switches 

B. updated kickstart and system images must be staged in bootflash on dual-supervisor switches 

C. low version skew 

D. dual supervisors 

E. clock synchronization 

Answer: CD 


Q34. When a directly connected host pings a switch virtual interface on the Cisco Nexus 7000 Series Switch, there is intermittent ping loss. What is the cause? 

A. CoPP is applying microflow policing to all traffic from the host that is destined to the CPU. 

B. CoPP is applying microflow policing to all traffic to the host that is leaving the CPU. 

C. CoPP is rate-limiting all ICMP traffic that is destined to the CPU. 

D. CoPP is rate-limiting all ICMP traffic that is leaving the CPU. 

Answer: C 


Q35. Which command would you use to check the status of your configuration synchronization peer? 

A. N5K2# show switch-profile peer 

B. N5K2# show config-sync peer 

C. N5K2# show synch peer 

D. N5K2# show peer status 

E. N5K2# show switch peer 

Answer: A 


Renew 642-980 latest exam:

Q36. Which command is critical in order for OTV edge devices to maintain an overlay adjacency with their local peers in a multihomed site via the join interfaces across the Layer 3 network domain? 

A. otv site-identifier 

B. otv extend-vlan 

C. otv site-vlan 

D. otv use-adjacency-server unicast-only 

Answer: A 


Q37. Refer to the exhibit. 


A customer is having difficulty getting NPV working. What is the cause of the problem? 

A. The core NPV device is not enabled. 

B. The core NPV device is not a switch. 

C. The core NPV device is not configured on both ends. 

D. The core NPV device is not configured on the upstream port. 

Answer: B 


Q38. Which command displays the traffic statistics for a port channel interface? 

A. show interface port-channel channel-number 

B. show port-channel traffic 

C. show port-channel usage 

D. show port-channel compatibility-parameters 

Answer: B 


Q39. There is an ARP storm in VDC 1. Some users on VDC 2 notice that ARP is not resolving for their gateway on the Cisco Nexus core. What is the cause? 

A. The ARP CoPP class committed information rate is exceeded, resulting in ARP loss in all VDCs. 

B. The administrator has not correctly configured the ARP CoPP class in VDC 2. 

C. The ARP traffic in VDC 1 is copied to the host ports in VDC 2, causing overutilization and output discards. 

D. Because the ARP process in the default VDC (VDC 1) is responsible for processing ARP traffic for all VDCs, VDC 2 will be affected. 

Answer: A 


Q40. A customer is troubleshooting FCoE in its network. They have discovered that vFC is currently down and there is no active STP port state on the bound Ethernet interface. What should the STP port state be to correct this issue? 

A. The bound interface should be in an STP forwarding state for the native VLAN only. 

B. The bound interface should be in an STP learning state for both the native VLAN and the member FCoE VLAN that is mapped to the active VSAN. 

C. The bound interface should be in an STP forwarding state for both the native VLAN and the member FCoE VLAN that is mapped to the active VSAN. 

D. The bound interface should be in an STP blocking state for both the native VLAN and the member FCoE VLAN that is mapped to the active VSAN. 

Answer: C 


To know more about the 642-980, click here.

Tagged as : Cisco 642-980 Dumps, Download 642-980 pdf, 642-980 VCE, 642-980 pass4sure, examcollection 642-980