642-996 Guide

What Does 642-996 exam fees Mean?

Guaranteed of 642-996 free exam materials and ebook for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 642-996 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD) exam Today!

Q1. Which technology provides the ability to use all links in a LAN topology by providing an active-active path to the upstream switch?

A.STP

B.vPC

C.PVST+

D.RSTP

Answer: B


Q2. Classical aggregation layer designs do not provide isolation of the control and data planes. What provides a solution to this limitation?

A.STP

B.VDC

C.ISSU

D.HSRP

Answer: B


Q3. Which option should be included in the data center design if it must support zone-based firewalling on a per virtual machine basis, while preserving full virtual machine mobility without manual intervention?

A.Cisco Virtual Services Gateway with vPath

B.Cisco Nexus 1000v Advanced Edition with Prime Network Services Controller

C.Cisco Nexus 5500 Series Layer 3 module

D.strict unicast RPF

Answer: B


Q4. Which two options are business requirements that drive the data center design? (Choose two.)

A.Increase virtual machine-to-host ratio.

B.Reduce power consumption.

C.Reduce latency within the network.

D.Migrate to FCoE.

E.Reduce operation expenditure.

F.Increase network throughput.

Answer: BE


Q5. What is one example of typical business requirements that are driving the design of installed base data centers?

A.IT reorganization

B.virtualization

C.greater collaboration

D.physical space

Answer: C


Q6. Which three options are benefits of Small Computer System Interface? (Choose three.)

A.SCSI transport protocol that operates over TCP

B.Suitable for data center applications

C.Requires stateful gateway

D.Applicable for smaller environments (small and medium-sized businesses [SMBs])

E.Requires stateless gateway

F.SCSI transport protocol that operates over UDP

Answer: ACD


Q7. Which item uses TCP as a block I/O transport?

A.NFS v4

B.HyperTransport

C.AoE

D.FCoE

E.CIFS

F.iSCSI

Answer: F


Q8. What is the maximum number of vCPU and memory supported by a Cisco UCS B200 M3 blade server? (Choose two.)

A.16 vCPU

B.24 vCPU

C.384 GB memory

D.768 GB memory

Answer: BD


Q9. What introduces unique implications into the overall Data Center aggregation layer design? (Choose Three.)

A.High-speed switching fabric with a high forwarding rate

B.Over-subscription values

C.Service Modules

D.IP routing

E.WAN

F.Internet Edge

Answer: ABC


Q10. Which two items represent features of VM-FEX with Cisco Nexus 5500? (Choose two)

A.Software packet switching

B.Hardware packet switching

C.802.1 Q

D.VN-Tag (802.1 Qbh)

E.Feature rich

F.Higher performance

Answer: BD


To know more about the 642-996, click here.

Tagged as : Cisco 642-996 Dumps, Download 642-996 pdf, 642-996 VCE, 642-996 pass4sure, examcollection 642-996