642-996 Guide

Getting Smart with: 642-996 dcufd v5.0

Our IT experts dedicate in order to keeping the Cisco Cisco practice questions along with answers up-to-date. You should maintain visit Examcollection.com regularly to be sure if there are several changes in the Cisco 642-996 exam products. Along with download the most up-to-date Cisco 642-996 practice questions timely. You will become well prepared for your Cisco Cisco real exam along with our Cisco Pdf simulation components.

2021 Aug testking 642-996:

Q61. Which item represents a hardware requirement on the Cisco Nexus 7000 to terminate FCoE hosts? (Choose one.)


A.F1 Series 10Gb Ethernet module

B.M2 Series 10Gb Ethernet module

C.X1 Series 10Gb Unified Fabric module

D.C2 Series 10Gb Service module

Answer: A


Q62. Refer to the exhibit.


Which technology achieves Layer 2 adjacencies across PoDs and features equal-cost forwarding on all links in topologies like the one shown?

A.vPC+

B.IS-IS level 2

C.multiple spanning-trees

D.FabricPath

Answer: D


Q63. Which statement about Cisco UCS pass-through switching is true?

A.It requires a license.

B.It requires VMDirectPath enabled.

C.Inter VM traffic is sent through the hypervisor switch.

D.It allows the management of the virtual network and configuration of virtual ports to be handled within Cisco UCS manager.

Answer: D


Q64. Refer to the exhibit.


Which four options are Cisco best practices that should be included or implemented in the design for resiliency, deterministic behavior, and fast convergence in case of link failures? (Choose four.)

A.Add additional OSPF adjacency between N7K-1 and N7K-2 via dedicated Layer 3 link.

B.Configure vPC peer-gateway in the vPC domain between N7K-1 and N7K-2.

C.Use point-to-point OSPF adjacencies.

D.Place the primary FHRP role on N7K-1.

E.Configure Layer 3 port channels between all N7K devices.

F.N7K-3 and N7K-4 must be the OSPF designated routers.

G.Place the primary FHRP role on N7K-2.

H.All OSPF adjacencies should be between loopback interfaces.

Answer: ABCG


Q65. Which type of 40 Gigabit Ethernet optics should be used for interconnect when the number of multimode fiber strands used should be kept as low as possible?

A.40GBASE-SR4

B.40GBASE-LR4-Lite

C.40GBASE-SR-BiDi

D.40GBASE-CR4

Answer: C


2passeasy.com

Avant-garde 642-996 dcufd:

Q66. Which three options are critical benefits of deploying Cisco FabricPath architecture? (Choose three.)

A.Layer 2 scalability

B.conversational learning

C.improved spanning-tree performance

D.equal-cost multipath forwarding

E.flexible hardware support

F.broadcast storm suppression

Answer: ABD


Q67. Which two traffic flows are primarily part of the aggregation layer? (Choose two.)

A.core layer to access layer

B.access layer to core layer

C.access layer to access layer

D.aggregation layer to access layer

E.core layer to core layer

F.core to aggregation layer

Answer: AC


Q68. What is one example of a business requirement that drives the design of a newly installed data center?

A.power

B.cooling

C.resource utilization and provisioning

D.global availability

Answer: D


Q69. What is the principal advantage of various layers in the architecture of data center infrastructure?

A.no advantages to this model

B.hierarchical structure and its modularity

C.cost of ownership

D.return on investment

Answer: B


Q70. Refer to the exhibit.


Server 1 has a significant amount of East/West communication with server 2. How will this traffic be handled?

A.Layer 2 switched within N2K1

B.Layer 2 switched within N5K1

C.Layer 2 switched within N7K1

D.Layer 3 routed within N5K1

E.Layer 3 routed within N7K1

F.Layer 2 switched with the vSwitch

Answer: B


To know more about the 642-996, click here.

Tagged as : Cisco 642-996 Dumps, Download 642-996 pdf, 642-996 VCE, 642-996 pass4sure, examcollection 642-996