810-403 Guide

Questions Ask for 810-403 exam

Exam Code: 810-403 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Selling Business Outcomes
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 810-403 Exam.

2021 Dec 810 403 cisco exam 600-199:

Q1. Which two options are the types of costs the sales professionals should consider with the customer, in helping to position technical support and cloud based services? (Choose two.) 

A. Operational costs 

B. Real costs 

C. Hidden costs 

D. Recurring costs 

E. Perceived costs 

Answer: B,E 


Q2. How does an open plan volume licensing model works? 

A. It does not specify individual users, so any user can access the service. 

B. It provides the organization with an agreed number of users. 

C. The costs are directly related to usage, not quantity of users. 

D. The enterprise pays as it acquires services. 

Answer:


Q3. Which three sentences are true regarding the stakeholder power grid? (Choose three.) 

A. It shows relationships of power among executives. 

B. It displays the risk position of future investments. 

C. It shows current and optimal future state. 

D. It is a visual picture. 

E. It shows quantitative information about stakeholder requirements. 

F. It shows differences among stakeholders. 

Answer: C,D,F 


Q4. Which two options does the sales force need to know to ensure business outcome plan is aligned with stakeholders' needs? (Choose two.) 

A. The stakeholders' agenda about the business goals. 

B. The stakeholders interest in results which you are seeking to drive. 

C. The stakeholders' chain of command. 

D. The stakeholders' degree of influence and power. 

Answer: B,D 


Q5. Cisco Internet of Everything connects people, processes, things, and data. Which two of its characteristics have an impact on businesses? (Choose two.) 

A. Leveraging data into more useful information for decision-making 

B. Connecting people for measuring services' usage trends 

C. Delivering the solutions and products to the right person at the right time 

D. Having physical devices and objects connected to the Internet and to each other for intelligent decision making 

Answer: A,C 


Up to the immediate present 810 403 cisco exam 600-199:

Q6. Which options are two features of business requirements? (Choose two.) 

A. Business requirements are managed by stakeholders. 

B. Business requirements support specific business objectives. 

C. Business requirements are prioritized in compliance with influence dynamics. 

D. Business requirements are dynamic in nature and change over time. 

E. Business requirements are always defined inside a line ofbusiness. 

Answer: B,D 


Q7. outcomes story? (Choose four.) 

A. Share your findings about stakeholder analysis with the audience. 

B. Structure the content to the audience – one size does not fit all. 

C. Address key motivators, business drivers, and the value that business outcomes bring to the customer. 

D. Prioritize lines of business, strategic plan and operating issues. 

E. Create the presentation in terms that the audience understands. 

F. Use consistent formats and designs that the audience is familiar with. 

Answer: B,C,E,F 


Q8. CSFs define what an organization should be good at. Which two options are characteristics of CSFs? (Choose two.) 

A. CSFs are quantitative in nature and focus stakeholder relationships 

B. CSFs describe an element that is needed by an organization or project to reach its goal 

C. CSFs help link business initiatives or processes with selling, designing, developing, and adopting solutions and services 

D. CSFs should receive special and continual attention from management in order to help the organization be effective 

Answer: B,D 


Q9. What is the benefit of understanding stakeholder interests? 

A. Understanding stakeholder interest helps sales people present solutions in the right business or technical language and context. 

B. Aligning the message to the audience requires an understanding of stakeholders' audience goals and ensure a good business proposition. 

C. Matching business needs to outcomes helps sales people present solutions in the right business or technical language and context. 

D. Aligning business goals and technical goals ensure sales people present solutions in the right business or technical language and context. 

Answer:


Q10. How does a performance measurement help the customer business? 

A. Provides feedback on progress towards settled goals. 

B. Compliance of certain industries regulations. 

C. Help companies monitor its past state. 

D. To reward and to discipline employees. 

Answer:


To know more about the 810-403, click here.

Tagged as : Cisco 810-403 Dumps, Download 810-403 pdf, 810-403 VCE, 810-403 pass4sure, examcollection 810-403